marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEGigi Becali, trimis în judecată pentru că a votat la Referendumul pentru...

Gigi Becali, trimis în judecată pentru că a votat la Referendumul pentru Familie din 2018

George Becali, patronul echipei FCSB, a fost trimis în judecată pentru că în 2018 a votat la Referendumul pentru Familie. Conform siteului just.ro, lui Becali i s-a deschis dosar penal la Judecătoria Buftea și a fost trimis în judecată marți, 3 ianuarie, pentru “fraudă la vot (art.387 NCP) alin.1 lit. a cu aplicare art. 41 alin.1 C pen”, se arată pe site-ul judecătoriei.

Lui Becali i se impută faptul că a votat, deși nu avea voie după condamnările primite în 2013. Gigi Becali a fost condamnat, definitiv, de două ori, iar în anul 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales ”pe o durata de 5 ani după executarea pedepsei principale”.

Pe data de 6 octombrie 2018, la Referendumul pentru familie, patronul FCSB a ignorat această pedeapsă complementară și s-a prezentat la secția de votare nr. 84 din Voluntari.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Chiar și așa, dosarul este greu de înțeles, atâta vreme cât votul lui Becali nu a afectat, în niciun fel rezultatele Referendumului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Gigi Becali a aparut public de Sarbatori in cateva interviuri in care a marturisit credinta.
    Discursul lui s-a mai calibrat dpdv teologic.
    Are ceva mai multa logica si asezare…Probabil ca unora chiar le-a dat de gandit (in sensul bun).

    Daca judecam lucrurile duhovniceste, ceea ce se intampla acum pare a fi din pizma celui rau; pe modelul “nici o fapta buna nu ramane nepedepsita”…

    In rest, gargara progresista…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate