vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion, virulent față de Tanczos Barna: Pierdem din vedere cauza acestor...

George Simion, virulent față de Tanczos Barna: Pierdem din vedere cauza acestor inundații. Avem un ministru al Mediului care a transmis la Bruxelles că noi nu avem nicio problemă aici cu pădurile

Copreședintele AUR, George Simion, l-a acuzat, luni, la Antena 3, pe premierul Florin Cîțu despre care a afirmat că pune campania sa electorală pentru alegerile din PNL mai presus decât dramele sinistraților din zonele grav afectate de inundații. Totodată, liderul AUR s-a arătat foarte nemulțumit de Tanczos Barna, ministrul Mediului.

“A fost după trei zile în zona Roșia Montană unde au loc aceste inundații. Nu știu dacă nu a fost să vadă care e potențialul zonei pentru că a insistat foarte mult domnul Cîțu cu proiectul de la Roșia Montană în ultima lună să nu se includă în patrimoniul UNESCO.

Știm că avem aur acolo care trebuie dat către canadieni, se vede mult efectul în acest moment, dar nu se vede cauza acestor inundații. Pentru că avem inundații, avem alunecări de teren, avem urși care coboară către localități, dar nu observăm că pădurile României sunt tăiate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Avem un ministru al Mediului, Tanczos Barna, care a transmis la Bruxelles că noi nu avem nicio problemă aici cu pădurile, că le menținem într-o siguranță sporită față de alte țări europene. Dar, din cauza tăierii pădurilor și urșii coboară în localități, avem și aceste inundații și dacă, Doamne ferește, aveam un lac de cianură în cei patru munți care trebuiau dinamitați la Roșia Montană, vă dați seama ce dezastru ar fi fost în toată țara”, a spus George Simion, la Antena 3.

AUR, singurul “partid suveranist” din România

„Noi suntem singurul partid pe linie suveranistă. Dacă în electoratul PSD sau PNL sunt persoane pro-familie sau pro-credință, îi așteptăm alături de noi. Da, noi apăram niște politici naționale”, a mai zis George Simion la Antena 3.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Potrivit lui George Simion, în fostele guvernări PSD, aflate sub conducerea lui Liviu Dragnea, s-au luat decizii în acest sens: „Din punct de vedere al protejării agricultorului român, al apărării celor de la CFR, cu gratuități pentru elevi și studenți, tichete de vacanță, erau niște politici naționale”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate