ACTUALITATEGeorge Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin...

George Simion face anunțul zilei: Liderii AUR se vor întâlni cu Benjamin Netanyahu și Viktor Orban

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că în viitorul apropiat se va întâlni cu fostul premier israelian Benjamin Netanyahu, dar și cu liderul ungar, Viktor Orban, pentru a discuta viitorul Europei.

Simion a catalogat astfel, drept minciuni, acuzațiile de anti-semitism și pro-rusism, care îi sunt aduse AUR de către oponenții politici.

„E o aberație tot ce scrie domnul Cioloș, care îmi da mie lecții despre facturi, având in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici măcar nu se chinuie sa își justifice minciunile. Eu mă bat in primul rând pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimidează pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum caută ONG-uri sa ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Ii anunț ca familia europeana din care facem parte conține si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o întâlnire, in luna aprilie, nu am stabilit încă data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretata greșit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremiști si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se păstreze componenta națională. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania”, a spus George Simion la România TV.

Benjamin Netanyahu este unul dintre cei mai longevivi premieri din istoria Israelului, fiind aproximativ 15 ani în această funcție, în două mandate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

14 COMENTARII

 1. Lăudabil dar insuficient. Ca să le închidă cu adevărat gura oponenților politici și să nu mai fie nici urmă de dubiu în privința sentimentelor sale, eu propun stabilirea imediată ca program politic major AUR deschiderea în fiecare intersecție a unui muzeu al Holocaustului. Tot zice Simion că le vizitează pe unde se duce și ne îndeamnă și pe noi s-o facem, sigur poate contribui și cu idei de decor interior, exponate, povești etc. Deci să avem numai bancă-farmacie-cazinou-muzeu al Holocaustului-Mega Image.
  De asemenea să ne dea și nouă posibilitatea de a redirecționa impozitul pe venit către Israel, măcar până când începem să le trimitem ca țară granturi anuale consistente, cum fac și conservatorii americani aliatului lor cel mai important. Ăia oameni de dreapta adevărați, nu se cramponează ei de nimicuri gen cine le deține băncile și media și-i spală pe cap cu neomarxism și granițe deschise (deși pentru ai lor vor etnostat, altfel e genocid) și îi mulge de bani în timp ce-i și îndatorează. Fleacuri, important e că-s de dreapta ca ei și dacă-i ai ca aliat nu te mai poate acuza nimeni de nimic.

  Dacă nici așa nu sunt covinși… Atunci mai găsim noi ceva cu care să mai facem un compromis, nu-i problemă. Sigur va fi ultimul și după ne vor crede și vom putea discuta civilizat.
  Nu ne intimidează ei pe noi, de-asta tot contorsionismul ăsta cu care ne ploconim ca la comandă când s-a pronunțat cuvântul magic.

 2. Victor Orban i-a sugerat cândva lui Dragnea aderarea României la Grupul de la Visegrad…, care devine din ce in ce mai influent și o contrapondere la vestul prea plin de sine. Cu ajutorul AUR se poate reevalua propunerea…

 3. Netanyahu e un patriot acuzat de aberații la comanda taberei adverse. Exact cum făcea binomul în România în timpul stalinistei Koveși. Execuții politice la ordin americano-bruxellez.

  Din punctul ăsta de vedere e perfect plauzibilă întâlnirea. Asta trebuie făcut. O discuție așezată cu toți patrioții care își iubesc țările, și dacă se poate, de ce nu, punerea la punct a unui plan comun de acțiune pe viitor.

   • Ai încurcat teroriștii între ei, ești încă mahmur probabil. Teroristii sunt fix palestinienii isterici care se detonează la comandă. Adică extremiștii Hamas. Cu teroriștii islamisti nu stai la discutii, îi execuți cu sange rece, ca să le treaca cheful de aruncat masini în aer și detonat conserve umane.

 4. Benjamin Netanyahu este președinte Likud (National Liberal Movement), partid de guvernământ mulți ani în Israel, acum partid de opoziție.

  Likud este unul dintre partidele membre ale ECR (European Conservatives and Reformists).

  ECR este unul dintre grupurile parlamentare/partidele patriotice din în Parlamentul European.

  AUR va adevara la unul dintre aceste grupuri parlamentare patriotice din Parlamentul European. În acest context se va întâlni George Simion cu Benjamin Netanyahu, dar nu numai, ci și cu alți lideri de partide patriotice.

 5. l-au chemat la raport, sa dea socoteala cum a cheltuit banii alocati. Doar nu ajuns atat de cunoscut cu banii maica-si de pensie

 6. Georgică s-a speriat și pupă condurul
  Bibi este tocmai în centrul unui scandal cat Everestul.
  Acuzații de corupție procese.
  Georgică fii barbată.

 7. Hmmmmmm….

  Domnule, hai, cu Orban mai inteleg…, dar cu Netanyahu ?!?
  Asta chiar mi-e antipatic. Pare un sionist mafiot, cu sange rece.

   • Toți cei care sunt “de dreapta” sunt prietenii noștri, inclusiv cei care vor să extermine rasa europeană (și or să vină să fie linși în c*r de către naționaliștii hAUR) sau cei care for să extermine toată nația română și au grupări paramilitare pe teritoriul României. Toți de dreapta sunt prietenii noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate