EDUCAȚIEFostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, blocat a doua oară de facebook...

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, blocat a doua oară de facebook pentru că a criticat ideologia de gen: 3, 2, 1, start hoardelor de „heitări” care vor invada comentariile

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a fost blocat a doua oară de facebook după ce a scris o scurtă postare despre ideologia de gen.

„Oricâte contorsiuni mentale și sforțări neuronale se fac, e aberant, irațional, să numești „bărbat” o femeie și viceversa. Fac parte dintre cei care se simt agresați și agasați de oamenii care vor să impună această aberație. 3, 2, 1, start hoardelor de „heitări” care vor invada comentariile”- este afirmația care i-a adus fostului ministru o suspendare de trei zile pe reţeaua de socializare.

La începutul lunii, Funeriu era blocat pentru o caricatură referitoare la discriminarea la care a ajuns să fie supusă populaţia albă în unele ţări din dorinţa de a compensa pentru nedreptăţile la care a fost supusă populaţia de culoare de-a lungul secolelor. Paradoxal, acuzaţia de rasism îl viza tocmai pe Funeriu, cunoscut prin poziţiile sale publice împotriva rasismului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Statul trebuie să preia controlul pentru a impiedica abuzurile din spaţiul virtual împotriva libertăţii de constiinţă şi exprimare. E inacceptabil ca, într-o ţară în care s-a murit pentru libertate, monopolul gândirii să aparţină aceloraşi care, graţie miliardelor investite, au monopolul spaţiului virtual. Vreau să văd parlamentari curajoşi care recâştigă suveranitatea Constituţiei României asupra mediului online”, afirma atunci Funeriu.

Daniel Funeriu este doar ultima dintr-o listă de personalități conservatoare, din România și din lume, care au fost blocate de rețelele de socializare, pentru comentarii care au fost considerate „împotriva regulilor comunității”.

Recent, chiar și un site progresist din România, G4media, a fost victima unei sancțiuni arbitrare a facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

    • Același care, cu haita de (ne)simțiți cu musca pe căciulă, l-a înfierat cu mânie proletară pe Tudor Gheorghe pentru “Degeaba”. Ăștia sunt neoconservatorii de cultură, latră de zici că acum o să și muște și tu merită să-i crezi, dar de fapt numai cuminți în țarcul lor și cât le permite lanțul stăpânului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT