ACTUALITATEFlorin Cîțu spune că se duce cu jalba la „Înalta Poartă” să-i...

Florin Cîțu spune că se duce cu jalba la „Înalta Poartă” să-i pârască pe cei de la AUR: Voi informa liderii europeni și partenerii noștri strategici

Premierul Florin Cîțu a anunțat că se va plânge „partenerilor strategici” de comportamentul opoziției, în special AUR.

„Voi lua legătura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România, avem o alianță toxică cu un partid extremist, care vrea răul românilor, nu respectă libertatea individuală, cu care nu ar trebui să discutăm. Voi informa liderii europeni și partenerii noștri strategici”, a declarat Cîțu.

„E o informare, nu o plângere. Cred că e important să știe că în România colegii lor se asociază cu un partid extremist cu care nimeni nu ar vrea să aibă de-a face. E un dialog pe care îl am cu colegii europeni, vreau să știu părerea acestora.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

La Renew și celelalte grupări care respectă democrația și toate lucrurile pentru care noi ne luptăm să stăm în UE”, a declarat premierul.

De asemenea, pe fondul acestui subiect, Cîțu a fost întrebat dacă România este un stat suveran. A răspuns afirmativ și a justificat apoi motivul pentru care va discuta cu reprezentanții comunității europene și liderii americani despre problemele interne din România.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Este necesar pentru a avea un dialog, cu partenerii noștri, de fiecare dată. Dacă nu o fac eu, mă sună și mă întreabă. Trebuie să explicăm situația. Discutăm, este o discuție”, a mai precizat Cîțu.

Pe vremea suzeranității otomane, tabăra ostilă Domnitorului se ducea, uneori, la Constantinopol (Înalta Poartă Otomană) pentru a-l pîrî pe respectivul și/sau pentru a-l schimba cu forța.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. Băi scartule cu asta dovedești că ești un zero barat,că stăpânii tăi sunt în afara țării și ce crezi tu jigodie că o să obții cu acest demers pârâcioasă mică?după ce cazi din funcția asta nemeritată o sa devii un paria,un nefrecventabil,cât crezi că o să te mai păzească SPP și jăndarii,o să fii dat afară și din ciuma galbenă.vai de capul tău, ăla cu freză pe dreapta!

  2. Si?A recunoscut si Anca Dragu,s-a intamplat ceva?Sunt atat de nesimtiti ,si daca le bati cuie in fund nu pleaca de pe scaune.

  3. Poti sa mergi si la mata cea moarta ce a fatat un imbecil nemernic de puscarias betivan,demiterea ta este cea mai importanta strategie pentru Romania impreuna cu nemernicii din Ciuma galbena PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate