joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEEchipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de aur la...

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de aur la Campionatele Europene de scrimă Under-23 din Estonia

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de aur, luni, la Campionatele Europene de scrimă Under-23 de la Tallinn (Estonia), după ce a învins în finală Elveția, cu scorul de 44-41, relatează Agerpres.

Elveția a condus în marea majoritate a timpului, dar Cristina Constantinescu a adus echipa noastră în avantaj după al șaptelea releu (30-29), iar înaintea ultimului releu scorul era egal, 32-32. Bianca Benea a fost cea care a adus victoria echipei României, câștigând duelul cu Angeline Favre (12-9).

Bianca Benea (CSM Oradea), Cristina Constantinescu (CSA Steaua), Talida Enache (CSM Corona Brașov) și Alexandra Predescu (CSA Steaua), antrenate de Robert Rigo, au trecut în sferturi de Ucraina, cu 45-22, iar în semifinale au dispus de Germania cu 45-38.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Echipa masculină de sabie a României a câștigat medaliile de bronz la Tallinn după ce a învins Franța cu scorul de 45-38, în meciul pentru locul al treilea. Tricolorii Alexandru Zmău (CSM Iași), Radu Nițu (CS Riposta), Matei Cîdu (CSM Iași) și Marco Șovar (CS Dinamo), antrenați de Tiberiu Dolniceanu, au învins în primul tur Cehia, cu 45-17, în sferturi a trecut de Georgia cu 45-40, iar în semifinale a pierdut în fața Poloniei, cu 39-45.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

România participă la Europenele Under-23 cu un lot de 20 de scrimeri, 12 la feminin și 8 la masculin. Ultimele întreceri vor avea loc marți, toate pe echipe, la sabie feminin, spadă masculin și floretă masculin.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate