OPINIIDubla măsură a câinilor care păzesc democrația noastră

Dubla măsură a câinilor care păzesc democrația noastră

Ați observat, poate, în ultimele zile, o adevărată campanie împotriva terapiei prin intermediul camerei hiperbare, cea folosită de Petrică Mîțu-Stoian înainte să moară la Spitalul Județean Reșița.

Citim că este „experimentală”, că face „victime”, câte și mai câte. Surorile domnului Stoian au devenit brusc experte în sănătate, mai ales după ce presa a ales să dea crezare următoarei fraze, care nu mai necesită alte comentarii: „ Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze”.

Sigur, în general oamenii se tratează de boli, dar cine suntem noi să contrazicem niște somități precum surorile lui Mîțu?

Dar care este realitatea? Realitatea este că tehnologia folosită de camera hiperbară este folosită, cu succes, în lume, din anii 60 ai secolului trecut. Deci de peste 60 de ani. Se folosește, spre exemplu, către Marina Regală Britanică și de cea Americană. Dar ce știu ăștia? E experimentală, n-auzi?!

Nu putem să nu observăm diferența între felul în care este tratat acest…tratament, în comparație cu minunatul ser anti Covrig.

Acolo, deși nu avem niciun fel de utilizare documentată și fiind încă în teste clinice până în 2023, fiind autorizat DE URGENȚĂ, ni se spune că nu este experimental. Că este perfect sigur, pentru că „se cercetează de ani de zile” această tehnologie.

Recapitulând: una este folosită, documentat, de peste 50 ani de către instituții de top, dar este „experimentală” și face „victime”, iar cealaltă n-a fost folosită nicăieri, dar este „perfect sigură”.

Poate vă întrebați de ce se folosește acest dublu standard. E simplu: tehnologia hiperbară a fost adusă în România – la prețuri accesibile pentru omul de rând – de către un medic care iubește normalitatea, se închină în biserici, ba le mai și ctitorește. El nu promovează tratamentele, ci PREVENȚIA, ca SĂ NU MAI AJUNGI LA DOCTOR. Ah, și dr. Pavel Chirilă nu plătește publicitate la trusturi media.

Ori așa ceva nu se poate! Dr. Pavel Chirilă este român, creștin și cinstit, și deci, trebuie maculat. Atacat. Închis. În timp ce producătorii minunatelor seruri sunt mari companii străine, care finanțează cu zeci de milioane de dolari medici și campanii publicitare. Aceste companii susțin minoritățile, „iubirea nu se votează”, etc. Atunci e clar: SUNT BUNI! Nu mai contează câți morți, paralizați și sechelați lasă în urma lor: serurile respective sunt sigure și sunt pentru toată lumea. Doar ele. În timp ce restul au contraindicații.

Același lucru l-a suferit și clinica lui Becali. N-am niciun partipris față de Becali, nu-l cunosc, ba chiar l-am contestat masiv pe vremea când eram pasionat de fotbal. Dar am aflat că la clinica sa s-au adus tratamente excepționale din Germania, la prețuri accesibile, împotriva flagelului care ucide românii: cancerul. Consecința? „Libertatea” lui Tolontan scrie că sunt „leacuri nedovedite științific”.

La fel și ca dr. Pavel Chirilă, Becali nu face parte din sistem. Amândoi sunt români și amândoi iau din „pâinea” Big Pharma, tratând românii de rând pe sume accesibile. Să ne înțelegem: aceste tratamente erau DEJA disponibile în România, dar doar pentru ELITĂ. Dacă au făcut greșeala să le facă accesibile și oamenilor de rând, trebuie distruși.

Apropo, știați că e criză sanitară? Urgență? Că nu mai sunt paturi de ATI? Cum să nu, doar am văzut peste tot. Ce n-ați văzut e cum clinicile particulare – de corporație – nu sunt implicate în combaterea „crizei”. Paturile lor de la ATI stau curate, așteptând clienții de elită. Doar unii trebuie să ia din presiunea de pe sistemul sanitar de stat. Deși toți iau banii de stat. Dar statul român și presa prea îngrijorată de binele vostru nu zic nimic despre asta.

Preferă să injecteze cu forța oameni perfect sănătoși.
Normal, doar e urgență sanitară, nu?

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...