ACTUALITATEDr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin...

Dr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție

Medicul francez Didier Raoult a spus că nu poate fi impusă vaccinarea obligatorie cu noul vaccin anti-covid, informează Alephnews.

Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție”, spune directorul Institutului de Boli Infecțioase al Spitalului Universitar din Marsilia.

Emmanuel Macron a promis, în timpul unui discurs din 24 noiembrie, că nu va face obligatoriu vaccinul împotriva Covid-19. „Vreau să fiu clar: nu voi face vaccinarea obligatorie”, a spus el. Premierul a cerut însă francezilor săptămâna trecută să fie „cât mai mulți” în ceea ce consideră a fi „un act altruist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Sceptic cu privire la vaccinuri, profesorul Didier Raoult spune că „deocamdată este science fiction, este publicitate” și că nu există suficiente date concrete pentru a putea trage o concluzie.

„Programul pe care l-am citit mi se pare a fi science fiction. Până acum, am văzut mai ales multă publicitate. Nu am văzut un articol științific, aștept să văd date reale. Pentru vaccinurile foarte utilizate, cum ar fi gripa, știm că publicul țintă reacționează destul de prost, deoarece imunitatea se degradează odată cu vârsta. Fiecare 10 ani sunt asociati cu o scădere de 10% a reacției la vaccinul împotriva gripei”, a explicat medicul Didier Raoult în interviul pentru CNews, citat de AlephNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Didider Raoult este binecunoscut pentru pozițiile sale sceptice față de narativa oficială privind coronavirusul.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...