ACTUALITATEDr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin...

Dr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție

Medicul francez Didier Raoult a spus că nu poate fi impusă vaccinarea obligatorie cu noul vaccin anti-covid, informează Alephnews.

Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție”, spune directorul Institutului de Boli Infecțioase al Spitalului Universitar din Marsilia.

Emmanuel Macron a promis, în timpul unui discurs din 24 noiembrie, că nu va face obligatoriu vaccinul împotriva Covid-19. „Vreau să fiu clar: nu voi face vaccinarea obligatorie”, a spus el. Premierul a cerut însă francezilor săptămâna trecută să fie „cât mai mulți” în ceea ce consideră a fi „un act altruist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Sceptic cu privire la vaccinuri, profesorul Didier Raoult spune că „deocamdată este science fiction, este publicitate” și că nu există suficiente date concrete pentru a putea trage o concluzie.

„Programul pe care l-am citit mi se pare a fi science fiction. Până acum, am văzut mai ales multă publicitate. Nu am văzut un articol științific, aștept să văd date reale. Pentru vaccinurile foarte utilizate, cum ar fi gripa, știm că publicul țintă reacționează destul de prost, deoarece imunitatea se degradează odată cu vârsta. Fiecare 10 ani sunt asociati cu o scădere de 10% a reacției la vaccinul împotriva gripei”, a explicat medicul Didier Raoult în interviul pentru CNews, citat de AlephNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Didider Raoult este binecunoscut pentru pozițiile sale sceptice față de narativa oficială privind coronavirusul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...