joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin...

Dr. Didier Raoult despre vaccinul anti-Covid: Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție

Medicul francez Didier Raoult a spus că nu poate fi impusă vaccinarea obligatorie cu noul vaccin anti-covid, informează Alephnews.

Dacă ne-am distra făcând acest vaccin obligatoriu, ați avea o revoluție”, spune directorul Institutului de Boli Infecțioase al Spitalului Universitar din Marsilia.

Emmanuel Macron a promis, în timpul unui discurs din 24 noiembrie, că nu va face obligatoriu vaccinul împotriva Covid-19. „Vreau să fiu clar: nu voi face vaccinarea obligatorie”, a spus el. Premierul a cerut însă francezilor săptămâna trecută să fie „cât mai mulți” în ceea ce consideră a fi „un act altruist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Sceptic cu privire la vaccinuri, profesorul Didier Raoult spune că „deocamdată este science fiction, este publicitate” și că nu există suficiente date concrete pentru a putea trage o concluzie.

„Programul pe care l-am citit mi se pare a fi science fiction. Până acum, am văzut mai ales multă publicitate. Nu am văzut un articol științific, aștept să văd date reale. Pentru vaccinurile foarte utilizate, cum ar fi gripa, știm că publicul țintă reacționează destul de prost, deoarece imunitatea se degradează odată cu vârsta. Fiecare 10 ani sunt asociati cu o scădere de 10% a reacției la vaccinul împotriva gripei”, a explicat medicul Didier Raoult în interviul pentru CNews, citat de AlephNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Didider Raoult este binecunoscut pentru pozițiile sale sceptice față de narativa oficială privind coronavirusul.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE