luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEDicționarul Cambridge s-a dat după ideologie: A schimbat definiția femeii și a...

Dicționarul Cambridge s-a dat după ideologie: A schimbat definiția femeii și a bărbatului

Dicționarul limbii engleze realizat de celebra universitate Cambridge a schimbat definiția femeii și bărbatului, într-un viraj puternic spre ideologia LGBT, scrie New York Post.

Într-o schimbare radicală față de ultimele două milenii, cel puțin, dicționarul a ignorat realitatea biologică și a decretat că femeie și bărbat poate fi oricine dorește, indiferent de biologie.

O femeie este, mai nou, „un adult care trăiește și se identifică drept femeie, deși e posibil să le fi fost desemnat un sex diferit la naștere”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În mod similar, un bărbat este acum definit ca „un adult care trăiește și se identifică drept bărbat, deși e posibil să le fi fost desemnat un sex diferit la naștere”.

„Observați că autorii dicționarului spun e posibil să fi fost. Nu s-au putut decide să scrie ea poate să fi fost, pentru că știu că mint. Acesta este mesajul”, a scris Christopher Rufo, de la Institutul Manhattan, pe Twitter.

Nu puțini au fost aceia care au observat asemănările cu situația din romanul distopic 1984, de George Orwell.

„1984 nu ar fi trebuit să fie un manual”, au scris mai mulți internauți pe Twitter.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Oameni buni, la naștere bărbatul se naște cu o p… și femeia tot cu o p…. (mai multe litere). Asta nu o poate schimba nimeni. Că și-o taie sau și-o pune (petic) e problema lor. NATURA nu se schimbă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate