vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEDanemarca renunță la obligativitatea măștii, în ultima dintr-o serie de măsuri de...

Danemarca renunță la obligativitatea măștii, în ultima dintr-o serie de măsuri de relaxare

Miercuri, autoritățile daneze au relaxat măsurile privind distanțarea socială în Danemarca, țară care a înregistrat aproape 1.000 de infecții noi pe zi, scrie agenția France-Presse.

Astfel, măștile nu vor mai fi necesare pentru transportul public, a declarat guvernul vineri, întrucât țara nordică a ridicat ultima reglementare obligatorie privind acoperirea feței.

„Suntem acum într-o situație … în care o mare parte a populației a fost vaccinată și ne întoarcem la o viață de zi cu zi mai normală”, a declarat ministrul transporturilor Benny Engelbrecht într-un comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De sâmbătă, „Ne putem lua rămas bun de la măști în autobuze, trenuri și metrou”, a adăugat el.

Modificarea a fost inițial programată pentru 1 septembrie.

Miercuri, autoritățile din domeniul sănătății au slăbit reglementările privind distanțarea socială în regatul scandinav de 5,8 milioane de oameni, care a înregistrat aproximativ 1.000 de noi infecții pe zi.

Peste 60% din populație a fost vaccinată complet.

„Acum avem un control bun al infecției în întreaga societate”, a declarat într-un comunicat Helene Bilsted Probst, director adjunct al agenției naționale de sănătate.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Prin urmare, putem adapta recomandările de prevenire în așa fel încât oamenii să poată menține o viață cotidiană normală, respectând în același timp principiul prevenirii.”

Aceasta este ultima măsură dintr-o serie care au urmărit să relaxeze situația din această țară. De la 1 august, Guvernul a eliminat necesitatea pașaportului verde pentru accesul în muzee, parcuri de distracție, grădini zoologice, teatre, cinematografe, etc, dacă publicul nu depășește 500 de persoane, a informat The Local.

Această măsură va fi aplicată și restaurantelor, începând cu 1 septembrie, dar nu și cluburilor de noapte sau discotecilor.

Tot de la 1, s-a abolit măsura testării elevilor, iar școala a început pe 9 august, cu educație față în față.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nici studenții nu vor fi testați înainte de a intra la cursuri, iar prezența va fi de 100%. Cu toate acestea, testarea rămâne în vigoare pentru elevi, profesori și angajații liceelor.

Guvernul a anunțat că recomandă prezența la locul de muncă al tuturor angajaților și nu parțial ca până acum.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate