ACTUALITATEDana Budeanu: Populația s-a supus la toată mizeria asta un an de...

Dana Budeanu: Populația s-a supus la toată mizeria asta un an de zile. S-a schimbat ceva? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră

Creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat vehement modul în care a fost gestionată pandemia în România, în special decizia de a închide școlile un an de zile. Astfel, ea a considerat-o pe Monica Anisie, fostul Ministru al Educației, cel mai incompetent om din administrația centrală, relevă Antena 3.

Dana Budeanu s-a revoltat împotriva anunțurilor conform cărora urmează noi și noi valuri de infectări. Recent, dr. Virgil Musta a avertizat în privința sărbătorilor de Paști.

„Grupul acel de comunicare în care nu știm cine e. Ce-au făcut ei? Oamenii ăștia de ce mai există? Populația s-a supus la toată mizeria asta un a de zile. S-a schimbat ceva ? Am evoluat? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră”, a spus ea la Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime.” a spus Dana Budeanu.

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion și jumătate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?”, s-a întrebat influenta creatoare de modă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT