ACTUALITATEDana Budeanu: Populația s-a supus la toată mizeria asta un an de...

Dana Budeanu: Populația s-a supus la toată mizeria asta un an de zile. S-a schimbat ceva? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră

Creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat vehement modul în care a fost gestionată pandemia în România, în special decizia de a închide școlile un an de zile. Astfel, ea a considerat-o pe Monica Anisie, fostul Ministru al Educației, cel mai incompetent om din administrația centrală, relevă Antena 3.

Dana Budeanu s-a revoltat împotriva anunțurilor conform cărora urmează noi și noi valuri de infectări. Recent, dr. Virgil Musta a avertizat în privința sărbătorilor de Paști.

„Grupul acel de comunicare în care nu știm cine e. Ce-au făcut ei? Oamenii ăștia de ce mai există? Populația s-a supus la toată mizeria asta un a de zile. S-a schimbat ceva ? Am evoluat? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră”, a spus ea la Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime.” a spus Dana Budeanu.

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion și jumătate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?”, s-a întrebat influenta creatoare de modă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...