luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEDan Negru, despre comentariile la adresa pelerinilor de la Sf. Parascheva: Nu...

Dan Negru, despre comentariile la adresa pelerinilor de la Sf. Parascheva: Nu înțeleg argumentul de business al televiziunilor. De ce ți-ai batjocori publicul majoritar?

Într-o nouă postare publicată pe pagina de Facebook, realizatorul de televiziune Dan Negru, a comentat modul în care creștinii prezenți anul acesta la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași, sunt batjocoriți pe posturile de televiziune.

Acesta a făcut și o comparație între pelerinajul de la Fatima (Portugalia) cu cel de la Iași: primul este privit cu admirație, pe când cel de-al doilea este luat în ras.

„Sondajele arătă că peste 80 % dintre români se declară religioși. Asta înseamnă că publicul majoritar al televiziunilor e religios. Totuși, e bășcălie la tv pe seama pelerinajului religios de la Iași. Nu înțeleg argumentul de business al televiziunilor. De ce ți-ai batjocori publicul majoritar ?

Sute de mii de oameni au fost ieri la Fatima în Portugalia la un uriaș pelerinaj creșțin.

Știrile despre Fatima sunt admirative.

Despre Iași, batjocoritoare.

Pe cât de mult i-am apreciat pe englezi că au stat noaptea la catedrala Westminster din Londra pe atât îi disprețuim pe ai noștri că stau noaptea la Catededrala din Iași.

Suntem buni la etichete și bășcălie.

Toți au puterea să eticheteze și să batjocorească.

Doar că puterea e una și autoritatea e alta…

Pilat care l-a condamnat pe Iisus avea putere!

Iisus , condamnatul, avea autoritate !” a comentat Dan Negru.

 

 

 

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

6 COMENTARII

 1. Sa ne uitam si la ipocrizia noastra, ca neam, cand vine vorba de programele TV. Acele emisiuni unde sa difuzeaza/promoveaza incultura, scandalul, promiscuitatea, proasta-crestere, exista din cauza noastra, a publicului. Nu ne putem plange ca nu avem optiuni cand vine vorba de programe TV, dar noi continuam sa urmarim acele emisiuni, deci, prin urmare au o audienta mare si ca o consecinta a audientei au si publicitate si uite cum acele emisiuni exista sau sunt produse in continuare.

  Pai cum se face ca de exemplu revelioanele prezentate de Dl. Negru de-a lungul anilor abunda de subcultura, manelisti si de asa-zis vedete, iar pe 1 ianuarie ne anunta Dl. Negru triumfator ca, “iar am fost numarul 1 de revelion”?…pt. ca romanii se uita masiv la genul acesta de programe.

  De exemplu, revelionul 2022 de la TVR 1 a fost foarte decent, o retrospectiva a revelionelor anilor ’70 si ’80, cu artistii de atunci, Amza Pelea, Dem Radulescu, Misu Fotino, Nicu Constantin, Stela si Arsinel, muzica usoara romaneasca, muzica populara, etc……pe ce loc s-a clasat revelionul TVR 1 conform audientelor?…pe locul 5 sau 6. Evident pe primele locuri revelioanele Kanal D, ProTV, Antena 1, RTV, toate mustind de prost gust, de incultura, de manele si ghiolbaneala.

  Daca romanii ar fi vrut sa vada altceva, ar fi schimbat canalul si astfel s-ar fi inversat ierarhia, deci, nu merge cu, nu avem alternativa…..Avem, dar suntem ipocriti. La noi, ca neam, ca popor este mare parte din problema, nu la altii.

  • „De exemplu, revelionul 2022 de la TVR 1 a fost foarte decent, o retrospectiva a revelionelor anilor ’70 si ’80, cu artistii de atunci, Amza Pelea, Dem Radulescu, Misu Fotino, Nicu Constantin, Stela si Arsinel, muzica usoara romaneasca, muzica populara, etc……pe ce loc s-a clasat revelionul TVR 1 conform audientelor?…pe locul 5 sau 6. Evident pe primele locuri revelioanele Kanal D, ProTV, Antena 1, RTV, toate mustind de prost gust, de incultura, de manele si ghiolbaneala”

   Nu e chiar așa. Publicul se formează. Ca și la orice produs. Spre exemplu, eu m-aș fi uitat la acel revelion al TVR, dar n am stiut de el. De ce? pentur ca penultimul a fost tot o ghiolbaneala. Deci Antena, Kanal D si restul au avut grija sa-si formeze un public din cretini. De ce? pentru ca sunt usor de manipulat. Sunt „consumatori” facili. Eu spun ca majoritatea romanilor nici nu se uita la TV.

   Intr-o comunicare, puterea o are emitatorul, nu receptorul. Emitatorul emite pentru cine doreste EL sa fie auzit. Se doreste si s-a dorit indobitocirea in masă a românilor. Asta e clar.

 2. Posturi ca Digitv, Protv, tvr ar trebui să fie numite studiouri de video chat nu televiziuni, căs conduse cu robi soroșiști. Otrava pleacă de la directotrii de-acolo, care se bagă peste așa zișii jurnaliști șii învață să înjure biserica. de aici pleacă despre ce vorbește Dan Negru

 3. eu inteleg ca oricine poate posta orice pe internet, dar, intrebarea este, de ce este preluat permanent pe acest site, si pe probleme religioase? Intelegeam daca era preluat pe probleme de circ.

 4. Dan Negru e un tip lucid care discerne corect! Enoriasii care au fost badjocoriti sa faca bine sa nu mai urmareasca acele televiziuni parsive! Bravo Dan! Ai spus ce trebuie! Crestinii romani te aproba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate