ACTUALITATECutremur cu magnitudinea 7 în Turcia și Grecia. 4 morți și 120...

Cutremur cu magnitudinea 7 în Turcia și Grecia. 4 morți și 120 de răniți, după ce mai multe clădiri s-au prăbușit

ACTUALIZARE ora 16:30

Patru persoane au decedat și 120 au fost rănite, în urma cutremurului care a avut loc, vineri, din Turcia, a anunțat CNN Turk, citat de Digi24.

Potrivit sursei, 20 de clădiri s-au prăbușit.

Știrea inițială

Un cutremur puternic a lovit coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula greacă Samos, anunță BBC, citat de Digi24.

Cutremurul cu magnitudinea 7 a avut loc la aproximativ 17 km în largul coastei Izmirului și a fost resimțit până la Atena și Istanbul, potrivit sursei citate.

Nu există încă informații despre victime, dar mai multe clădiri din Izmir s-au prăbușit. Imaginile publicate pe Twitter arată oameni căutând prin ruine.

Și în România s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, la ora locală 0:39, un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea 4,2, în zona Moldovei, judeţul Vaslui, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...