ACTUALITATE Cutremur cu magnitudinea 7 în Turcia și Grecia. 4 morți și 120...

Cutremur cu magnitudinea 7 în Turcia și Grecia. 4 morți și 120 de răniți, după ce mai multe clădiri s-au prăbușit

ACTUALIZARE ora 16:30

Patru persoane au decedat și 120 au fost rănite, în urma cutremurului care a avut loc, vineri, din Turcia, a anunțat CNN Turk, citat de Digi24.

Potrivit sursei, 20 de clădiri s-au prăbușit.

Știrea inițială

Un cutremur puternic a lovit coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula greacă Samos, anunță BBC, citat de Digi24.

Cutremurul cu magnitudinea 7 a avut loc la aproximativ 17 km în largul coastei Izmirului și a fost resimțit până la Atena și Istanbul, potrivit sursei citate.

Nu există încă informații despre victime, dar mai multe clădiri din Izmir s-au prăbușit. Imaginile publicate pe Twitter arată oameni căutând prin ruine.

Și în România s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, la ora locală 0:39, un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea 4,2, în zona Moldovei, judeţul Vaslui, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite