ACTUALITATE Catedrala Mântuirii Neamului a devenit deja unul dintre simbolurile Bucureștiului! Ce a...

Catedrala Mântuirii Neamului a devenit deja unul dintre simbolurile Bucureștiului! Ce a postat celebra echipă Chelsea pe pagina de facebook din Capitala României

Inițiatorii proiectului Catedralei Mântuirii Neamului și-au dorit încă de-acum un secol ca acest edificiu închinat eroilor țării să devină un simbol al Capitalei României.

Cu cât ne-apropiem de finalizarea lucrărilor, acest vis devine pe zi ce trece, realitate. Astfel, veniți la București pentru meciul cu Atletico Madrid, englezii de la Chelsea Londra și-au salutat fanii din toată lumea cu mesajul „Hello from Bucharest”, însoțit de o fotografie cu Catedrala Națională.

Practic, prima imagine a echipei Chelsea trimisă de la București este cea a Catedralei Mântuirii Neamului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că edificiul a fost sfințit cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pe 25 noiembrie 2018, în prezența a peste 50.000 de oameni.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite