ACTUALITATECatedrala Mântuirii Neamului a devenit deja unul dintre simbolurile Bucureștiului! Ce a...

Catedrala Mântuirii Neamului a devenit deja unul dintre simbolurile Bucureștiului! Ce a postat celebra echipă Chelsea pe pagina de facebook din Capitala României

Inițiatorii proiectului Catedralei Mântuirii Neamului și-au dorit încă de-acum un secol ca acest edificiu închinat eroilor țării să devină un simbol al Capitalei României.

Cu cât ne-apropiem de finalizarea lucrărilor, acest vis devine pe zi ce trece, realitate. Astfel, veniți la București pentru meciul cu Atletico Madrid, englezii de la Chelsea Londra și-au salutat fanii din toată lumea cu mesajul „Hello from Bucharest”, însoțit de o fotografie cu Catedrala Națională.

Practic, prima imagine a echipei Chelsea trimisă de la București este cea a Catedralei Mântuirii Neamului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că edificiul a fost sfințit cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pe 25 noiembrie 2018, în prezența a peste 50.000 de oameni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT