ACTUALITATEArtista Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani: Cel...

Artista Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani: Cel mai important lucru este că oamenilor le-a plăcut ce am făcut, exact ca în orice altă meserie

Învitata Irinei Păcurariu la emisiunea „Rețeaua de idoli”, difuzată de TVR2, marea artistă Draga Olteanu Matei a vorbit despre dragostea pentru viață și despre dragostea cu care și-a făcut meseria timp de 50 de ani.

A fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar”.

În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru, scrie TVR2.

„Eu mi-am câștigat o pâine și mi-am făcut datoria în viață. Cel mai important e că oamenilor le-a plăcut ce am făcut, exact ca în orice altă meserie”, spune Draga Olteanu Matei.

Acum, în pragul vârstei de 87 de ani, marea actriță se bucură de liniştea şi de aerul curat din Piatra Neamţ, unde s-a retras de peste 10 ani. Spune că nu se plictisește în izolarea socială în care trăiește de ani buni.

„Fac parte din generația căreia îi place să citească și atunci nu mă plictisesc. Mai citesc, mai vorbesc la telefon cu prietenii, mai scriu câte ceva. Mai stau de vorbă cu mine însămi, în toate felurile, tot ce îmi trece prin cap”, mărturisește marea artistă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...