ACTUALITATE Artista Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani: Cel...

Artista Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani: Cel mai important lucru este că oamenilor le-a plăcut ce am făcut, exact ca în orice altă meserie

Învitata Irinei Păcurariu la emisiunea „Rețeaua de idoli”, difuzată de TVR2, marea artistă Draga Olteanu Matei a vorbit despre dragostea pentru viață și despre dragostea cu care și-a făcut meseria timp de 50 de ani.

A fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar”.

În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru, scrie TVR2.

„Eu mi-am câștigat o pâine și mi-am făcut datoria în viață. Cel mai important e că oamenilor le-a plăcut ce am făcut, exact ca în orice altă meserie”, spune Draga Olteanu Matei.

Acum, în pragul vârstei de 87 de ani, marea actriță se bucură de liniştea şi de aerul curat din Piatra Neamţ, unde s-a retras de peste 10 ani. Spune că nu se plictisește în izolarea socială în care trăiește de ani buni.

„Fac parte din generația căreia îi place să citească și atunci nu mă plictisesc. Mai citesc, mai vorbesc la telefon cu prietenii, mai scriu câte ceva. Mai stau de vorbă cu mine însămi, în toate felurile, tot ce îmi trece prin cap”, mărturisește marea artistă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate