ACTUALITATEAngela Merkel s-a întâlnit cu Vladimir Putin, la Moscova: Rusia și Germania...

Angela Merkel s-a întâlnit cu Vladimir Putin, la Moscova: Rusia și Germania trebuie să continue dialogul, în pofida diferendelor

Cancelarul german Angela Merkel a pledat vineri la Moscova pentru continuarea dialogului cu Rusia în pofida „diferendelor profunde”, cu ocazia ultimei vizite pe care i-o face președintelui rus Vladimir Putin înaintea încheierii ultimului ei mandat la conducerea guvernului de la Berlin, conform Agerpres.

„Chiar dacă avem diferende profunde, noi vorbim între noi și aceasta trebuie să continue la fel.”, a spus Merkel adresându-se lui Putin, potrivit AFP.

Liderul rus a relevat că această întâlnire nu este doar „o vizită de rămas bun”, întrucât „multe chestiuni trebuie discutate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Germania rămâne unul dintre principalii noștri parteneri, în Europa, în lume, în toate. Și aceasta în special datorită dumneavoastră.”, a mai spus Putin în primele secvențe ale întrevederii.

Angela Merkel nu a făcut nici o referire la întâmplările din ultimul an legate de opozantul guvernului rus, Alexei Navalnîi.

Înaintea întrevederii cu președintele rus, liderul guvernului german a depus o jerbă de flori la mormântul soldatului necunoscut sovietic ucis în al Doilea Război Mondial, monument a cărui flacără arde în umbra Kremlinului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate