marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEAfirmații scandaloase ale unui ministru: Marcel Boloș spune că României i s-a...

Afirmații scandaloase ale unui ministru: Marcel Boloș spune că României i s-a făcut o „nedreptate, OARECUM” și cere renunțarea la boicotul împotriva Austriei

Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a cerut încetarea boicotului la adresa companiilor austriece, preluând discursul președintelui Klaus Iohannis. Deși este de acord că revolta oamenilor este „firească”, Boloș spune că este vorba despre „o nedreptate care oarecum s-a făcut României”. Aceste afirmații vin deși țara noastră îndeplinește de ani buni condițiile tehnice pentru Schengen.

„Revolta aceasta a oamenilor este una firească, pentru că toată lumea a văzut cu ochiul limpede că este o nedreptate care oarecum s-a făcut României, în condiţiile în care experţii Comisiei Europene au certificat că avem condiţiile tehnice de aderare la spaţiul Schengen, dar crede în continuare, cu toate aceste nedreptăţi şi cu aceste atitudini fireşti ale oamenilor, că diplomaţia şi calea diplomaţiei este cea înţeleaptă”, a spus Marcel Boloș.

PNL-istul a adăugat că :„Noi avem un obiectiv de ţară şi acestui demers trebuie să ne aliniem cu toţii. Nu cred sub nicio formă că prin aceste forme de ripostare vom ajunge la lucruri bune pentru ambele părţi”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Ministrul a adăugat și că Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va face toate „demersurile firești” pentru a intra România în Schengen.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate