ACTUALITATEA murit Prințul Filip al Marii Britanii, soțul Reginei Elisabeta a II-a....

A murit Prințul Filip al Marii Britanii, soțul Reginei Elisabeta a II-a. Urma să împlinească 100 de ani anul acesta

Prințul Marii Britanii și soțul Reginei Elisabeta a II-a, Philip, a murit astăzi, la 99 de ani împliniți, conform anunțului făcut de la Palatului Buckingham, transmis de BBC.

Acesta s-a căsătorit cu Elisabeta în 1947, cu cinci ani înainte ca aceasta să devină Regină și a fost cea mai lungă căsnicie din istoria britanică. Cuplul a avut patru copii, opt nepoți și zece strănepoți. Prințul Philip urma să împlinească 100 de ani în 10 iunie. S-a născut în Grecia, în același an cu Regele Mihai – 1921.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...