luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEA început a treia rundă de negocieri între Federația Rusă și Ucraina....

A început a treia rundă de negocieri între Federația Rusă și Ucraina. Despre ce vor discuta cele două părți?

A treia rundă de negocieri între delegațiile rusă și ucraineană a început luni după-amiază, în Belarus, transmite agenția Interfax, citată de Agerpres. Cele două părți vor discuta trei teme majore, respectiv soluționarea politică a conflictului, aspectele umanitare și chestiunile militare.

Negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak, consilier al șefului administrației prezidențiale de la Kiev, a declarat mai devreme că membrii celor două delegații nu vor vorbi despre condițiile propuse înainte să fie convenite „poziții comune”.

Negocierile au loc la Belovejskaia Pușcea, o localitate din regiunea Brest, în apropiere de frontiera cu Polonia, unde s-a ținut a doua rundă de negocieri. Aceasta a avut rezultate, cele două părți convenind să creeze culoare umanitare pentru evacuarea populației în sectoarele unde se duc lupte și un armistițiu temporar în respectivele zone.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate