joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEPolonia poate livra tancuri „Leopard” Ucrainei fără să aștepte decizia Germaniei

Polonia poate livra tancuri „Leopard” Ucrainei fără să aștepte decizia Germaniei

Polonia va preda tancuri Leopard soldaților ucraineni, fără să aștepte decizia Germaniei. Declarația fost făcută de prim-ministrul Mateusz Morawiecki, într-un interviu pentru Polsat, potrivit RBC-Ucraina.

„Această decizie este crucială pentru Ucraina. Probabil că în februarie, potrivit diverselor rapoarte de expertiză și analize, Putin se pregătește pentru o nouă ofensivă. Până atunci, ucrainenii ar trebui să se reînarmeze și să-și completeze resursele acolo, unde tancurile sau BMP-urile trebuie să fie reparate. Este foarte important ca împreună cu țările vest-europene să furnizăm tancuri moderne”, a explicat Morawiecki.

Premierul a adăugat că Polonia a propus Ucrainei 14 tancuri. În același timp, Varșovia trebuie să aibă garanția că și alte țări vor satisface nevoile Kievului. Dintre toate aceste țări, Germania este cea mai puțin proactivă până acum. „Vom continua să insistăm ca cancelarul și Germania să răspundă propunerii noastre cât mai curând posibil”, a asigurat premierul polonez.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate