duminică, iulie 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Sute de oameni s-au călcat în picioare la Drobeta-Turnu Severin,...

VIDEO | Sute de oameni s-au călcat în picioare la Drobeta-Turnu Severin, acolo unde s-a deschis al 100-lea restaurant McDonald’s din România

Imagini incredibile au fost surprinse la deschiderea primului McDonald’s din Drobeta-Turnu Severin.

Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru a comanda la primul restaurant de acest fel din orașul lor. La deschiderea acestuia a participat până și primarul din oraș.

Investiția pentru această nouă unitate a McDonald’s s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro. Restaurantul este de tip Drive-Thru, potrivit wall-street.ro.

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a deschis cel de-al 100-lea restaurant din țara noastră, situat în Drobeta -Turnu Severin.

McDonald’s Turnu Severin are o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați. Capacitatea este de 98 de locuri în interior și 80 locuri pe terasă. Unitatea dispune de Drive-Thru și de o cafenea McCafe.

Restaurantul dispune de ecrane digitale prentru afișarea produselor și kioskuril de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și achitarea contactless sau cash, la casa de marcat.

Din 1995, când a fost deschis primul restaurant McDonald’s din România, compania a ajuns în peste 30 de localități din țară și are, în prezent, peste 5.400 de angajați.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Băi fraților,cine sunt fomiștii ăștia care se înghesuie in prima zi la orice,de la tigăi la macuri?a doua zi îi mai vedem în magazinul respectiv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE