luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEFostul ministru, Ionuț Popescu: Certificatele verzi, materializare a nebuniei ecologiste, reprezintă bug-ul,...

Fostul ministru, Ionuț Popescu: Certificatele verzi, materializare a nebuniei ecologiste, reprezintă bug-ul, viermele, virusul care va produce daune imense economiei europene și mondiale!

Ionuț Popescu, fost ministru al finanțelor și cunoscut economic, scrie că principala cauză a crizei economice o reprezintă „nebunia ecologistă”, materializată prin „certificatele verzi”.

Alături de pandemia din ultimii doi ani și „tipărirea trilioanelor de dolari”, acestea sunt principalele cauze ale suferinței economice și nu războiul din Ucraina.

Certificatele verzi este denumirea populară a certificatelor pentru emisiile de CO2. Scopul liderilor europeni este limitarea emisiilor de CO2, pentru combaterea „schimbărilor climatice”, indiferent de costurile economice asupra cetățenilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Certificatele verzi, materializare a nebuniei ecologiste, reprezintă bug-ul, viermele, virusul care va produce daune imense economiei europene și mondiale! Împreună cu nebunia pandemiei, lockdown-ul și celelalte măsuri disperate și disproporționate, la care se adaugă tipărirea fără măsură a trilioanelor de dolari și euro, reprezintă principalii trei factori ai crizei economice mondiale pe care o trăim și care se va amplifica. Fără să mai amintim de război și problemele din China, care sunt, ca să zic așa, exogene, nu sunt în categoria „greșeli neforțate”, deși…

Simpla majorare a dobânzilor pentru reducerea inflației, metoda clasică, nu prea mai poate fi aplicată. Banca centrală europeană menține dobânzile la zero în condițiile în care, în multe țări din zona euro, inflația a ajuns la 7-8 sau 10%. Pare o nebunie! De ce? Pentru că o majorare drastică a dobânzilor ar putea băga în faliment țări ca Italia și Spania, care sunt supra îndatorate, și pe care orice creștere a dobânzilor la care se împrumută le afectează dramatic…”, a sunat analiza lui Ionuț Popescu.

Nu este prima oară când analistul explică de ce în spatele crizei economice se află „nebunia ecologistă”.

Cu peste o lună înainte de izbucnirea războiului din Ucraina, Ionuț Popescu explica de ce au crescut facturile la energie. „Să fie clar, toată nebunia cu facturile la energie are o singură mare cauză: politica Uniunii Europene în domeniu. Europenii plătesc facturi majorate din cauza nebuniei ecologiste, a tâmpeniei colective a funcționarilor de la Bruxelles”, arăta el atunci.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. da, dar asta este si ideea. Conducatorii politici vizibili sunt doar niste papitoi controlati de cei care conduc in fapt, si au puterea din umbra.Ori te conformezi agendei, ori pleci din functie, poate sa te cheme si ursula von fraier..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate