ACTUALITATEZiua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care...

Ziua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care încercau să treacă frontiera

Șapte migranți din Siria, Arabia Saudită şi Afganistan au fost prinși în județul Arad la frontiera cu Ungaria în timp ce încercau să iasă ilegal din țară, informează Poliția de Frontieră.

Poliția de Frontieră anunță că la Nădlac au fost prinși într-un autoturism, cinci migranți din Siria şi Arabia Saudită, la 800 de m de frontiera cu Ungaria.

Migranții, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.

Cei cinci sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat iar șoferul român al mașinii pentru trafic de migranți.

De asemenea, polițiștii de frontieră de la Curtici au prins doi tineri din Afganistan, de 17, respectiv 18 ani, care intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge în vestul Europei.

Și aceștia sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Acesta este a doua captură de migranți din ultimele două zile. Atunci, a fost vorba despre 20 migranți din Siria, prinși în Timiș.

Săptămâna trecută, tot Poliția din Timiș a găsit 16 migranți abandonați pe A1.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...