joi, noiembrie 30, 2023
ACTUALITATEZiua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care...

Ziua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care încercau să treacă frontiera

Șapte migranți din Siria, Arabia Saudită şi Afganistan au fost prinși în județul Arad la frontiera cu Ungaria în timp ce încercau să iasă ilegal din țară, informează Poliția de Frontieră.

Poliția de Frontieră anunță că la Nădlac au fost prinși într-un autoturism, cinci migranți din Siria şi Arabia Saudită, la 800 de m de frontiera cu Ungaria.

Migranții, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.

Cei cinci sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat iar șoferul român al mașinii pentru trafic de migranți.

De asemenea, polițiștii de frontieră de la Curtici au prins doi tineri din Afganistan, de 17, respectiv 18 ani, care intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge în vestul Europei.

Și aceștia sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Acesta este a doua captură de migranți din ultimele două zile. Atunci, a fost vorba despre 20 migranți din Siria, prinși în Timiș.

Săptămâna trecută, tot Poliția din Timiș a găsit 16 migranți abandonați pe A1.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate