News Ziua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care...

Ziua și migranții. Poliția de frontieră a reținut alți migranți ilegali care încercau să treacă frontiera

Șapte migranți din Siria, Arabia Saudită şi Afganistan au fost prinși în județul Arad la frontiera cu Ungaria în timp ce încercau să iasă ilegal din țară, informează Poliția de Frontieră.

Poliția de Frontieră anunță că la Nădlac au fost prinși într-un autoturism, cinci migranți din Siria şi Arabia Saudită, la 800 de m de frontiera cu Ungaria.

Migranții, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, nu aveau documente de identitate asupra lor şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.

Cei cinci sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat iar șoferul român al mașinii pentru trafic de migranți.

De asemenea, polițiștii de frontieră de la Curtici au prins doi tineri din Afganistan, de 17, respectiv 18 ani, care intenţionau să treacă ilegal frontieră în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge în vestul Europei.

Și aceștia sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Acesta este a doua captură de migranți din ultimele două zile. Atunci, a fost vorba despre 20 migranți din Siria, prinși în Timiș.

Săptămâna trecută, tot Poliția din Timiș a găsit 16 migranți abandonați pe A1.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate