ACTUALITATE YouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare...

YouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare a unui război între România și Ungaria: Cât de repede s-ar realiza România pân’ la Tisa

Un videoclip face furori pe grupurile specializate românești specializate în război. Este vorba despre o simulare de conflict militar între România și Ungaria, realizată de unul dintre cele mai populare canale de YouTube din lume.

Cu aproape 500.000 de abonați, Binkov s Battlegrounds realizează simulări pentru diferite conflicte posibile sau mai degrabă imaginare. Unul dintre acestea, la cererea numeroșilor urmăritori din România, a fost despre un posibil conflict militar dintre țara noastră și Ungaria.

Conform acestei simulări, România ar fi învingătoare într-un astfel de conflict, datorită superiorității numerice, atât în plan uman cât din punctul de vedere al resurselor militare disponibile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Într-un eventual conflict, spun cei de la Binkov s Battlegrounds, România ar ocupa teritoriul maghiar până la râul Tisa fără mari probleme din partea vecinilor noștri.

Clipul a strâns deja aproape 80.000 de vizualizări în trei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite