joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEYouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare...

YouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare a unui război între România și Ungaria: Cât de repede s-ar realiza România pân’ la Tisa

Un videoclip face furori pe grupurile specializate românești specializate în război. Este vorba despre o simulare de conflict militar între România și Ungaria, realizată de unul dintre cele mai populare canale de YouTube din lume.

Cu aproape 500.000 de abonați, Binkov s Battlegrounds realizează simulări pentru diferite conflicte posibile sau mai degrabă imaginare. Unul dintre acestea, la cererea numeroșilor urmăritori din România, a fost despre un posibil conflict militar dintre țara noastră și Ungaria.

Conform acestei simulări, România ar fi învingătoare într-un astfel de conflict, datorită superiorității numerice, atât în plan uman cât din punctul de vedere al resurselor militare disponibile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Într-un eventual conflict, spun cei de la Binkov s Battlegrounds, România ar ocupa teritoriul maghiar până la râul Tisa fără mari probleme din partea vecinilor noștri.

Clipul a strâns deja aproape 80.000 de vizualizări în trei zile.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE