ACTUALITATEYouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare...

YouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare a unui război între România și Ungaria: Cât de repede s-ar realiza România pân’ la Tisa

Un videoclip face furori pe grupurile specializate românești specializate în război. Este vorba despre o simulare de conflict militar între România și Ungaria, realizată de unul dintre cele mai populare canale de YouTube din lume.

Cu aproape 500.000 de abonați, Binkov s Battlegrounds realizează simulări pentru diferite conflicte posibile sau mai degrabă imaginare. Unul dintre acestea, la cererea numeroșilor urmăritori din România, a fost despre un posibil conflict militar dintre țara noastră și Ungaria.

Conform acestei simulări, România ar fi învingătoare într-un astfel de conflict, datorită superiorității numerice, atât în plan uman cât din punctul de vedere al resurselor militare disponibile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Într-un eventual conflict, spun cei de la Binkov s Battlegrounds, România ar ocupa teritoriul maghiar până la râul Tisa fără mari probleme din partea vecinilor noștri.

Clipul a strâns deja aproape 80.000 de vizualizări în trei zile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...