ACTUALITATEYouTube a șters clipurile președintelui brazilian Jair Bolsonaro pentru „dezinformare legată de...

YouTube a șters clipurile președintelui brazilian Jair Bolsonaro pentru „dezinformare legată de Covid-19”

Platforma YouTube spune că a șters videoclipurile postate de președintele brazilian Jair Bolsonaro pentru că „răspândește informații false legate de Covid-19”, potrivit BBC.

Cabinetul său a confirmat decizia YouTube, care a eliminat 15 videoclipuri, din cauză că ar fi promovat un discurs împotriva izolării, măștilor sau vaccinurilor.

Regulile YouTube interzic publicarea unui conținut care explică că măștile nu ajută la prevenirea răspândirii virusului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu este pentru prima dată când platformele digitale majore au eliminat videoclipurile președintelui Bolsonaro. Anul trecut, Twitter și Facebook au înlăturat videoclipuri despre el îndrumând împotriva măsurilor de distanțare socială și susținând că un număr mare de cazuri ar face Brazilia imună la Covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT