ACTUALITATEWSJ: Președintele Joe Biden a decis PERSONAL să refuze trimiterea de avioane...

WSJ: Președintele Joe Biden a decis PERSONAL să refuze trimiterea de avioane Mig-29 poloneze către Ucraina, pentru a nu escalada conflictul. Marian Munteanu: Poate vor înțelege și prostalăii de p-aci că nimeni nu vrea un război mondial

Președintele SUA, Joe Biden însuși, a fost cel care s-a opus transmiterii de avioane Mig-29 din Polonia către Ucraina, scrie Wall Street Journal.

Conform acestei surse, Casa Albă a confirmat că Biden a fost cel care a avut ultimul cuvânt și acesta a fost „nu”. Decizia lui Biden a fost motivată de faptul mutarea ar fi fost considerată o provocare de către Vladimir Putin și ar fi dus la escaladarea războiului din Ucraina.

Reamintim că este vorba despre propunerea Poloniei de a trimite Ucrainei avioane de luptă Mig-29, prin intermediul Statelor Unite.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Comentând această informație, Marian Munteanu, fostul lider al Pieței Universității din anii 90, a afirmat că acest refuz semnifică dorința americană de a nu escalada conflictul într-unul mondial.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Președintele SUA a refuzat personal livrarea de avioane MiG-29 către Ucraina.

Poate vor înțelege și prostălăii de p-aci (userei, ‘telectuali penibili si alti exaltați) că NU are nimeni nevoie de un război mondial.
Mi-e scârbă de prostia/ticăloșia iresponsabilă a propagandei”, a scris Munteanu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Cred că se face o eroare…! NU presedintele SUA a refuzat să mai trimită MIG-urile in Ucraina prin Polonia!
    POLONIA A REFUZAT ! Indicandu-le americanilor că dacă vor să trimită avioane de luptă in Ucraina, n-are decât s-o facă din baza NATO aflată in Germania. Evident că nemții au refuzat, fiindcă nu au chef să le închidă Putin robinetul la gaz.
    De Ungaria nici nu s-a pus problema să acepte să se trimită MIG-urile de la ei. Au refuzat din start!
    Mai rămăse varianta prin România, care pare ca si asta a picat. Slavă Domnului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate