miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVor să treacă pragul electoral: USR, PMP și Forța Dreptei negociază formarea...

Vor să treacă pragul electoral: USR, PMP și Forța Dreptei negociază formarea unei alianțe

Realizând că sunt irelevanți pe scena politică de unii singuri, președinții PMP, USR și Forța Dreptei au decis să deschidă negocieri pentru formarea unei alianțe care să le asigure trecerea pragului electoral de 5%.

Conform Știripesurse, cei trei și-au împărțit deja proporțiile în noua construcție politică. Astfel, PMP va urma să conducă și să pună candidații de pe locul I, considerat eligibil, la Camera Deputaților în 12 județe (sau sectoare ale Municipiului București), Forța Dreptei în 6 județe, iar USR în 28 de județe.

La Senat PMP va avea locul I, considerat semi-eligibil, în 9 județe, FD în 4 județe, iar USR în 33 de județe.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La alegerile europarlamentare Locul I pe lista comună va fi al USR, Locul II PMP, Locul III USR, Locul 4 FD, Locul V PMP, iar restul pana la 12 USR… iar de la Locul 13 în sus se vor pune amestecat pentru că sunt considerate neeligibile.

Candidatul la alegerile prezidențiale va fi comun și va fi pus de USR. Conform sursei citate, numele noii alianțe nu este clar, dar e sigur că va conține cuvântul „Dreapta”.

În context, merită amintit că pentru conducerea PMP se luptă Eugen Tomac cu Cristian Diaconescu. Ambii revendică faptul de a fi președinții „legitimi” ai formațiunii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE