OPINIIVom ridica mânușa și fi-va război!

Vom ridica mânușa și fi-va război!

Citeam pe un site conservator o știre care anunța că Bucharest Pride 2021 (a se citi evenimente dedicate perversiunilor sexuale) se va desfășura între 9-14 august.

Organizatorii acestor acțiuni ne-au aruncat nouă, creștinilor, mânușa în vederea unui duel și eu socot necesar să o ridicăm, nerăspunzând însă cu aceeași monedă.

Cum nu cred în coincidențe, perioada aleasă este sfidătoare și batjocoritoare la adresa credinței ortodoxe. Având în vedere supracinstirea noastră față de Maica Domnului și faptul că Adormirea Preacuratei este sărbătoarea de căpătâi dedicată Fecioarei Maria, cred că a promova Sodoma și Gomora în timpul Postului Sfintei Marii Mari este o dovadă de intoleranță și discriminare din partea unor reprezentanți ai comunității LGBTQIA+.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cum noi însă nu cunoaștem toleranța, ci iubirea față de aproapele căzut între tâlhari pe drumul Ierihonului, cum vom răspunde acestei provocări nerușinate?

O minoritate presupus discriminată, deși nu mai discriminată decât alte tipuri de minorități (și care știe cât de utilă e victimizarea ca instrument de marketing și lobby) – a nu se înțelege că apăr discriminarea de orice fel, ci dimpotrivă-, propune în timpul postului să le răbdăm faptele necuviincioase, conform Scripturii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Răbda-le-vom și pe acestea (iubind păcătosul, dar urând fărădelegea), căci știm Cui slujim, unui Dumnezeu drept, dar și mult-milosârd. Nu vom răspunde răului cu rău și focului cu foc, căci astfel doar am ațâța focul și am crește forța răului din lumea aceasta, aflată sub stăpânirea vremelnică  (doar până în ziua Înfricoșătoarei Judecăți) a celui rău, care ,,umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită.”

Vom răspunde răului cu genunchii plecați în rugăciune: Doamne, izbăvește-ne pe noi, pe toți, de patimile sufletești și trupești de care suntem războiți fiecare în vremea aceasta a cernerii!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. Mă tem că dreptul la autoapărare este diminuat mai mult decât e cazul, de creștini.Creștinismul a avut soldații lui, cu cizme și arme, altfel, astăzi nu ne-am mai fi numit români ci am fi fost un shitstan, vorbitor de idiom arab, cu credință islamică care, apropo , se manifestă la modul”civil” pe unde nici nu te aștepți, prin sfere abundente în oameni școliți. Avem de dus un război cu obiceiurile fanariote și cu mizeriile venite din alte părți, procopseală curată pentru jmekeri pe stil nou.Dacă știți traseul și ora pe orașe, publicați-le, ca să nu fie nimeni pe acolo care să-i bage în seamă.Să se simtă penibil, așa cum sunt.

  2. Desigur! Vom face precum au făcut și strămoșii noștri, care au avut grijă să lase în urmă o țară așa frumoasă.
    Evident, nu au pus mâna pe sabie, nu s-au luptat, nu s-au supărat, ba nici vocea nu au ridicat-o. Ar fi fost total necuviincios. Pai nu i-a urmat Ștefan sfatul lui Daniil Sihastrul și a renunțat îndată la lupta cu turcii, căci altfel doar ar fi ațâțat focul și ar fi crescut forța răului? Ce, nu erau și turcii oameni? Nu aveau și ei drepturi? Cum să-i discrimineze?
    Nu se cuvine. Chiar, e bine că suntem la curent cu ultimul sufix din LGBT-, altfel ar fi fost dovadă de oprimare. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să avem grijă să părem cât mai umili, mai inofensivi, mai pioși, să ținem capul cât mai plecat și să răbdăm, ba chiar să-i îndemnăm și pe alții să facă la fel. Așa e civilizat, democratic, european. Sigur nu din cauza asta am și ajuns aici. Și cu siguranță copiii noștrii ne vor mulțumi pentru lumea pe care le-am lăsat-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...