ACTUALITATEVoluntarii Paraclisului CMN au ajutat 4.660 de familii din 148 de localități,...

Voluntarii Paraclisului CMN au ajutat 4.660 de familii din 148 de localități, în 2020. Valoarea sprijinului oferit a depășit 378.000 de lei

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au distribuit ajutoare în valoare de peste 378.000 de lei, în 2020, a anunțat, pe Facebook, coordonatorul voluntarilor CMN, Dănuț Viorel Prună.

În cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, voluntarii CMN au ajuns în 148 de localități, din 22 de județe. Până în prezent în cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” au fost oferite daruri în valoare de 378.000 de lei, pentru 4.660 de familii.

„Anul 2020 a fost plin de încercări pentru toți oameni. Persoane cu stabilitate financiară, cât și cei în nevoi, deopotrivă, au simțit duritatea pandemiei care a afectat întrega omenire. Dar greul cel mai mare l-au înfruntat persoanele cu situații materiale dificile, al căror venit mic s-a diminuat substanțial. În țara noastră, astfel de cazuri au primit speranță și mângâiere prin implicarea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale”, spune Dănuț Viorel Prună.

Cea mai recentă acțiune a voluntarilor a avut loc chiar joi, 7 ianuarie, voluntarii oferind sprijin pentru mai multe familii din parohiile ilfovene Balta Neagră, Creața şi Gagu. Acţiunile de sprijinire a persoanelor cu posibilităţi materiale reduse continua, anunță voluntarii de la Paraclisul CMN.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...