ACTUALITATE Voluntarii Paraclisului CMN au ajutat 4.660 de familii din 148 de localități,...

Voluntarii Paraclisului CMN au ajutat 4.660 de familii din 148 de localități, în 2020. Valoarea sprijinului oferit a depășit 378.000 de lei

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au distribuit ajutoare în valoare de peste 378.000 de lei, în 2020, a anunțat, pe Facebook, coordonatorul voluntarilor CMN, Dănuț Viorel Prună.

În cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, voluntarii CMN au ajuns în 148 de localități, din 22 de județe. Până în prezent în cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” au fost oferite daruri în valoare de 378.000 de lei, pentru 4.660 de familii.

„Anul 2020 a fost plin de încercări pentru toți oameni. Persoane cu stabilitate financiară, cât și cei în nevoi, deopotrivă, au simțit duritatea pandemiei care a afectat întrega omenire. Dar greul cel mai mare l-au înfruntat persoanele cu situații materiale dificile, al căror venit mic s-a diminuat substanțial. În țara noastră, astfel de cazuri au primit speranță și mângâiere prin implicarea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale”, spune Dănuț Viorel Prună.

Cea mai recentă acțiune a voluntarilor a avut loc chiar joi, 7 ianuarie, voluntarii oferind sprijin pentru mai multe familii din parohiile ilfovene Balta Neagră, Creața şi Gagu. Acţiunile de sprijinire a persoanelor cu posibilităţi materiale reduse continua, anunță voluntarii de la Paraclisul CMN.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite