ACTUALITATEVolodimir Zelenski, la summit-ul NATO: Ucraina are nevoie de circa 5 miliarde...

Volodimir Zelenski, la summit-ul NATO: Ucraina are nevoie de circa 5 miliarde de euro pe lună pentru a rezista. Este un război pentru viitoarea ordine mondială

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a spus miercuri liderilor statelor NATO că țara sa are nevoie de mai multe arme și de bani, circa 5 miliarde de dolari pe lună, pentru a se apăra în fața Federației Ruse, el susținând că ambițiile Moscovei nu se opresc la Ucraina, transmit agențiile Reuters și AFP, citate de Agerpres.

„Acesta nu este un război declanșat de Rusia doar împotriva Ucrainei. Acesta este un război pentru dreptul de a dicta condițiile în Europa – pentru cum va arăta viitoarea ordine mondială.

De aceea este absolut necesar să sprijiniți Ucraina, chiar de acum, cu arme, finanțare și sancțiuni politice împotriva Rusiei, care îi vor tăia capacitatea de a finanța războiul. Oferind-ne acestea, puteți rupe complet tactica Rusiei de a distruge orașe și de a teroriza civili.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul Geografie elementară de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru a elimina superioritatea artileriei ruse, un avantaj semnificativ, ne trebuie mult mai multe din aceste sisteme moderne, din această artilerie modernă”, a declarat Zelenski, precizând totodată că Ucraina are nevoie de „circa 5 miliarde de dolari pe lună” pentru a se apăra în fața invaziei ruse.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Sumele astea nu sunt mari in raport cu pierderile corporatiilor occidentale in Rusia. Sau cu un conflict al NATO cu ruşii dacà dupà Ucraina ar urma Romania sau balticele…
    In momentul asta Ucraina este pavàza lumii civilizate asa cum au fost principii Moldovei in evul mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate