duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEVolodimir Zelenski insistă asupra planurilor de aderare a ţării sale la UE:...

Volodimir Zelenski insistă asupra planurilor de aderare a ţării sale la UE: „Aşteptăm decizii din partea partenerilor noştri”

Cu toate că Ucraina se află în război de aproape un an, președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu renunță la ideea aderării țării sale la Uniunea Europeană, continuând să insiste asupra subiectului informează Stiripesurse.ro.

La finalul acestei săptămâni va avea loc summitul UE-Ucraina, iar Kievul așteaptă „vești”: „Aşteptăm decizii din partea partenerilor noştri din UE, (veşti) care să corespundă progreselor noastre. Progrese care în mod evident există – şi chiar în pofida războiului la scară mare” a declarat Zelenski într-un mesaj video transmis marți seară.

Liderul ucrainean a ținut să reamintească faptul că s-a lucrat mult la reforme la Kiev.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, deCarrieLukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În data de 24 februarie 2022, Rusia a declanșat în Ucraina o invazie pe care ea o numește „operațiune militară specială” având drept scop „demilitarizarea” și „denazificarea” acesteia, dar această operațiune este considerată, de către Kiev și Occident, o agresiune neprovocată și nejustificată.

Din cauza războiului, tot mai mulți ucraineni doresc ca țara lor să devină membră cât mai rapid posibil. Țara este candidată la aderarea UE încă din luna iunie. În mod normal, procesul aderării este unul îndelungat, iar Ucraina la rândul ei trebuie să îndeplinească o serie de condiții pentru a obține statutul de țară membră, printre care se numără și combaterea corupției.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate