ȘTIRIVocea cititorului: scrie-ne despre experiența ta cu școala online și vom publica...

Vocea cititorului: scrie-ne despre experiența ta cu școala online și vom publica povestea ta pe R3Media

Ești părinte? Ești profesor? Ești elev? Scrie-ne despre experiența pe care ai avut-o cu școala online și povestea ta poate să apară pe site-ul R3Media!

Cum s-au adaptat copiii voștri la noul tip de școală, cum vă descurcați cu tehnologia și cine veghează copilul în timpul orelor de acasă?

Cum este să predai prin intermediul unui ecran? Cum îi explici unui copil cum trebuie să caligrafieze o literă de la distanță?

Despre toate acestea și despre tot ce a însemnat școala online pentru tine sau copiii tăi, așteptăm să ne povestiți nouă și tuturor cititorilor noștri.

Așteptăm mesajele voastre până duminică, 7 februarie  pe adresa raluca.oanta@r3media.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...