ACTUALITATEVlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS...

Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Ministerul Sănătății

Fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR-PLUS să nu îl propună în Coaliție, potrivit Digi24.

În cadrul unei emisiuni la Europa FM, Vlad Voiculescu a vorbit despre necesitatea unei schimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar, menționând totodată că nu este exclus ca el să revină pe postul din care tocmai a fost demis.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă.

Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR-PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate.”, a precizat fostul ministru, Vlad Voiculescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...