ACTUALITATEVlad Voiculescu spune că metodologia raportării cazurilor deceselor de pe urma coronavirusului...

Vlad Voiculescu spune că metodologia raportării cazurilor deceselor de pe urma coronavirusului trebuie verificată

Vlad Voiculescu a avut prima conferință de presă după ce a fost demis de la șefia Ministerului Sănătății și a venit cu detalii care ridică un semn de întrebare asupra modului în care sunt raportate decesele de coronavirus.

„Nu vreau să pronunț cifre, dar cred că sunt semnificative. Nu o să fac asta, nu vreau să dau curs unor alte discuții, cred că metodologia trebuie verificată și cred că trebuie verificată foarte curând.

Dacă verificăm decesele dintr-un anumit spital, vedem că nu toate sunt incluse într-una sau în ambele, sunt două raportări separate și vedem că una e mai mare decât cealaltă, de asemenea, vedem că, dacă mergem la cazuri punctuale, găsim anumite cazuri care nu sunt raportate așa cum s-ar cuveni. Nu cred că are sens să intrăm în detalii, s-ar putea să lipsească o bifă undeva, să fie metodologia greșită, incompletă și aplicarea ei să fie o problemă”, a precizat fostul ministru al Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate