ACTUALITATEVlad Voiculescu spune că metodologia raportării cazurilor deceselor de pe urma coronavirusului...

Vlad Voiculescu spune că metodologia raportării cazurilor deceselor de pe urma coronavirusului trebuie verificată

Vlad Voiculescu a avut prima conferință de presă după ce a fost demis de la șefia Ministerului Sănătății și a venit cu detalii care ridică un semn de întrebare asupra modului în care sunt raportate decesele de coronavirus.

„Nu vreau să pronunț cifre, dar cred că sunt semnificative. Nu o să fac asta, nu vreau să dau curs unor alte discuții, cred că metodologia trebuie verificată și cred că trebuie verificată foarte curând.

Dacă verificăm decesele dintr-un anumit spital, vedem că nu toate sunt incluse într-una sau în ambele, sunt două raportări separate și vedem că una e mai mare decât cealaltă, de asemenea, vedem că, dacă mergem la cazuri punctuale, găsim anumite cazuri care nu sunt raportate așa cum s-ar cuveni. Nu cred că are sens să intrăm în detalii, s-ar putea să lipsească o bifă undeva, să fie metodologia greșită, incompletă și aplicarea ei să fie o problemă”, a precizat fostul ministru al Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite