ACTUALITATEVlad Voiculescu a spus că primește la discuții o delegație de protestatari,...

Vlad Voiculescu a spus că primește la discuții o delegație de protestatari, dar a plecat din Ministerul Sănătății, lăsându-i la ușă. George Simion a explodat: România e țara noastră, dar trăim într-un stat anti-românesc, care vrea să ne distrugă!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, principala țintă a protestului de sâmbătă seara organizat de AUR, că nu are o problemă să discute cu cineva, dar „fără megafon”.

Voiculescu a precizat că îi așteaptă pe protestatari la discuție, cu „echipa sa”. Protestul a avut loc după ce un incendiu la Institutul Matei Balș a făcut șase morți.

„Nu aș avea o problemă. Înțelegerea mea este că e un protest pur politic, făcut de un partid politic care are de livrat mesaje politice. Dacă orice om din țara asta vrea să fie de folos sau vrea, împreună, să discutăm ceva anume sau vor să-mi scrie, de asemenea, dacă vor să vină la discuție, sigur că pot să am o discuție cu oricine și timpul impune, într-adevăr, anumite limitări, dar o să fiu aici și în seară asta până târziu, o să fiu și mâine, cu mai bine de jumătate din echipa.

Nu am o problemă să discut cu nimeni, dar aș vrea să discut, dacă se poate, fără megafon, și o discuție despre cum să facem lucrurile mai bine, mai repede în țară asta așa încât oamenii care merg în spital să meargă acolo și să se știe în siguranță, respectiv să știe mai bine ce au de făcut, cu mare bucurie. Nu facem diferența între oameni raportat la preferințele lor politice”, a declarat Vlad Voiculescu sâmbătă seară, într-o conferință de presă.

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat ulterior că s-a întors cu o delegație pentru a sta de vorbă cu Vlad Voiculescu și după ce li s-a spus că vor fi primiți, Ministrul a părăsit instituția, trimițându-i pe jandarmi să-i anunțe pe protestatari.

Acesta a răbufnit în direct, într-un live video pe facebook:

„Ni s-a spus că ne va primi și surpriză! După 15 minute ni s-a spus că nu mai e în Minister, așa cum spus la televizor. A mințit groaznic. Am lăsat megafoanele și ne așteptam să ne primească. A plecat!

România e țara noastră, dar trăim într-un stat anti-românesc, care vrea să ne distrugă. În ce țară trăim oameni buni?

Despre USR și PLUS, scrie presa că sunt fii, rude și nepoți de securiști”.

Simion a precizat că se va întoarce duminică la Ministerul Sănătății, de la ora 12:00.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...