marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEViza lui Novak Djokovici a fost anulată din nou de către Guvernul...

Viza lui Novak Djokovici a fost anulată din nou de către Guvernul Australiei, pe motiv de „interes public”. Sârbul pregătește recursul în instanță, în timp ce va fi mutat într-un centru de DETENȚIE

Ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, a decis să-și folosească puterea personală și să anuleze viza sârbului Novak Djokovici, cu care acesta a intrat în Australia, scrie publicația The Age.

Conform ministrului, acesta a luat decizia pentru că ar fi în interesul public.

„Astăzi, mi-am exercitat puterea conferită de secțiunea 133C(3) a Legii Migrației pentru a-i anula viza lui domnului Novak Djokovici, pe motiv de sănătate și bună ordine, pe baza faptului că este in interesul publicului s-o fac.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Când am luat decizia, am luat în considerare informațiile puse la dispoziție de Departamentul de Afaceri Interni, Ofițerii Forței Grănicerești și de dl Djokovici. Guvernul Morrison și-a luat angajamentul ferm de a proteja granițele Australiei, în special în relație cu pandemia Covid-19”, a spus Hawke.

Citești și ajuți!Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În replică, avocații lui Novak Djokovici pregătesc recursul. Ei ar dori ca procesul să se încheie până joi, astfel încât jucătorul să poată participa la turneului Australian Open, începând de luni.

Până la stabilirea unei sentințe definitive, Djokovici va fi mutat într-un centru de detenție, din nou.

Dacă nu câștigă recursul sau nu depune actele în timp util, numărul 1 mondial va fi deportat din Australia.

Reamintim că viza lui Djokovici a mai fost anulată o dată, de autoritățile australiene, după ce tot ele o emiseseră.

Sârbul a câștigat în instanță dreptul de a rămâne în Australia.

Totul a plecat de la faptul că sârbul a primit o excepție medicală de la vaccinare, pentru a putea intra în Australia. Pentru a putea intra în această țară, autoritățile au decretat că persoanele trebuie să fie minim dublu-vaccinate.

Autoritățile australiene au oferit viză de intrare pe bază de excepții medicale și altor jucători. După explozia cazului Djokovici, ei au retras viza unei jucătoare din Cehia, care era de peste o săptămână în Australia și apucase să joace într-un meci.

Renata Voracova a anunțat că va da în judecată Australia pentru felul în care a fost tratată.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate