duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEVirgil Popescu are o „soluție“ pentru a nu îngheța de frig la...

Virgil Popescu are o „soluție“ pentru a nu îngheța de frig la iarnă: Eu în casă stau îmbrăcat în blugi, indiferent de anotimp

Ministrul Virgil Popescu are o soluție pentru a nu îngheța de frig la iarnă, dacă va fi nevoit să facă economie la energie și gaze.

“Eu în casă stau îmbrăcat în blugi, indiferent de anotimp” a declarat la Antena 3 ministrul Energiei. Cu toate acestea, Virgil Popescu a recunoscut că nu i-ar fi bine la 19 grade, limita recomandată de mai multe state europene pentru această iarnă.

“Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroși, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură”, a spus ministrul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade. Nu stau în pantaloni scurți”, a mai spus Virgil Popescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE