duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVirgil Popescu are o „soluție“ pentru a nu îngheța de frig la...

Virgil Popescu are o „soluție“ pentru a nu îngheța de frig la iarnă: Eu în casă stau îmbrăcat în blugi, indiferent de anotimp

Ministrul Virgil Popescu are o soluție pentru a nu îngheța de frig la iarnă, dacă va fi nevoit să facă economie la energie și gaze.

“Eu în casă stau îmbrăcat în blugi, indiferent de anotimp” a declarat la Antena 3 ministrul Energiei. Cu toate acestea, Virgil Popescu a recunoscut că nu i-ar fi bine la 19 grade, limita recomandată de mai multe state europene pentru această iarnă.

“Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroși, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură”, a spus ministrul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade. Nu stau în pantaloni scurți”, a mai spus Virgil Popescu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate