ACTUALITATEViorica Dăncilă este noul consilier pe strategie al Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Viorica Dăncilă este noul consilier pe strategie al Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Viorica Dăncilă este viitorul consilier pe strategie al lui Mugur Isărescu. Fostul premier ar urma să înceapă treaba de la 1 iunie, scrie Antena 3.

Consilier de Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, este funcția de care Viorica Dăncilă o va ocupa la Banca Națională Română. Fostul premier urmează să înceapă programul de la data de 1 iunie.

Totodată, alături de Viorica Dăncilă, în echipa de consilieri ai lui Mugur Isărescu ar urma să se alăture și fostul premier Petre Roman.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce a părăsit funcția de premier și de președinte al PSD, Viorica Dăncilă s-a retras din atenția opiniei publice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Deci nu este glumă !
    Şi dacă ne gândim bine a obţinut pe merit acest post.
    A fost un prim-ministru docil, la locul ei, nu a tulburat apele.
    A „candidat” cu succes contra lui Iohanis asigurându-i o realegere fără emoţii.
    Şi când eşti cuminte şi ascultător vine Moş Crăciun şi în luna mai şi îţi aduce un cadou.

  2. Analfabeta functional. Deschide ea usi la ue cand toti o stiu de marioneta lui Dragnea puscariasul. Se alege praful cu ea si cu Roman, el inca suspect de crime impotriva umanitatii, sub bagheta turnatorului Manole. Mare mester pe pozitie de 30 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...