ACTUALITATEViktor Orban vrea să reformeze UE: Insistăm că în Ungaria căsătoria este...

Viktor Orban vrea să reformeze UE: Insistăm că în Ungaria căsătoria este între un bărbat și o femeie și ei ar trebui să ne lase copiii în pace

Ungaria nu va părăsi Uniunea Europeană, dar va rezista tentativelor Bruxelles-ului de a-și eroda suveranitatea, a declarat duminică premierul Viktor Orban partidului său Fidesz, relatează Reuters, citat de HotNews.

„După birocrația comunistă… nu vrem noi dictate de data aceasta de la Bruxelles. Nu vom renunța la dreptul de a ne apăra granițele, de a opri migranții… insistăm că în Ungaria căsătoria este între un bărbat și o femeie, un tată este un bărbat și o mamă este o femeie… și ei ar trebui să ne lase copiii în pace”, a spus Viktor Orban.

Liderul mișcării conservatoare din Ungaria a precizat că țara sa nu intenționează să părăsească Uniunea Europeană, ci să facă o reformă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu vrem deloc să părăsim UE, ei nu pot scăpa de noi atât de ușor. Vrem să ne păstrăm suveranitatea și nu vrem să ne aflăm în statele unite ale Europei, în loc de integrare”, a declarat premierul ungar.

La alegerile din 2022, Orban se va confrunta cu un front unit al partidelor de opoziție, între care socialiștii și neoliberalii sunt capi de listă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...