luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEViktor Orban, în SUA: Ororile nazismului şi comunismului s-au produs pentru...

Viktor Orban, în SUA: Ororile nazismului şi comunismului s-au produs pentru că anumite state occidentale și-au abandonat valorile creștine / Avem nevoie de mai puțini travestiți și de mai mulți Chuck Norris

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost prezent la CPAC (Conferința pentru Acțiuni Politice Conservatoare), unde a ținut un discurs în care a criticat faptul că mai multe state occidentale „și-au abandonat valorile creștine”.

„Progresiştii de astăzi încearcă să separe civilizaţia occidentală de rădăcinile ei creştine”, a acuzat liderul, afirmând că „ororile nazismului şi comunismului s-au produs pentru că anumite state occidentale şi-au abandonat valorile creștine”.

În ropote de aplauze, Orban, în vârstă de 59 de ani,a insistat asupra necesităţii de a se lua înapoi „controlul instituțiilor” de la Washington şi Bruxelles, referindu-se în special la viitoarele alegeri intermediare din SUA din noiembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt aici să vă spun că trebuie să ne unim forțele”, a mai spus el, invitând conservatorii „să-şi creeze propriile reguli” împotriva unui „război cultural”.

„Vă spun adevărul: am introdus o toleranță zero față de rasism și antisemitism”, spune Orban, calificând orice media care relatează altfel drept fake news.  Ungurul a atacat apoi și importanța tot mai mare pe care travestiții o primesc în Statele Unite, pe fondul ideologiei de gen.

„Guvernul meu este devotat legii și ordinii publice fără compromisuri. Am decis că nu avem nevoie de mai multe genuri, ci de mai mulți luptători. Mai puțini travestiți și mai mulți Chuck Norris”, a declarat Orban în timpul discursului.

Orban respinge, de asemenea, criticile liberale privind impactul său asupra democrației din Ungaria. „Cum poți distruge ceva ce a fost deja distrus?”. „Ei mă urăsc și mă calomniază pe mine și țara mea, așa cum vă urăsc și vă calomniază pe voi”, a spus Orban despre democrați la CPAC.

La CPAC 2022 au vorbit sau vor vorbi, printre alții,  Guvernatorul Texas-ului, Greg Abott, fostul președinte Donald Trump, dr. Ben Carson, Nigel Farage – liderul mișcării Brexit -, Sarah Palin (fost guvernator al Alaskăi), dr. Robert Malone, JD Vance sau dr. Peter McCullough.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

 1. De curand am gasit un articol internet pe un blog (https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/12/05/amestecarea-raselor-nu-este-o-alegere-este-o-obligatie/). Din articol am aflat ca pe 17 decembrie 2008, la Palaiseau, Sarkozy , pe atunci presedinte al Frantei, aflat la tribuna summitului “Egalite des chances et diversite”, a facut o declaratie ingrijoratoare si socanta:
  “Care este scopul? Asta trebuie spus: scopul este metisajul! Provocarea amestecarii raselor este provocarea secolului XXI. Nu este o alegere, este o obligatie! Este un imperativ! Nu putem sa facem altfel, decat cu riscul de a ne confrunta cu probleme considerabile. Trebuie sa ne schimbam, asa ca o vom face! Vom schimba toate în același timp: in intreprinderi, in administratie, in educatie si partidele politice. Vom indeplini obligatiile asumate. Dacă acest voluntarism republican nu va functiona, atunci vom trece la metode de constrangere”
  Intr-o tara democrata, daca presedintele spune ca republica poate si trebuie sa oblige cetatenii sa se metiseze, e un lucru foarte grav, promoveaza o interventie nepermisa in viata privata. Chiar daca a fost doar o declaratie politica fara sa fie urmata de vreo lege, e suficient de grav ca sa i se cera demisia. Din cate stiu n-a fost nici o reactie in presa sau in mediul politic.

  Pe 25 iulie 2022 Victor Orban, aflat in Romania, spune „Noi (ungurii) nu suntem o rasă mixtă și nu vrem să devenim o rasă mixtă”. Sunt de acord ca asta e o declaratie care nu se potriveste cu valorile liberatii, pentru ca fiecare are dreptul sa decida pentru el daca vrea sau nu sa se metiseze. Peste cateva zile ,in SUA, la CPAC 2022, a mai nuantat si edulcorat declaratia, pentru ca nu poti sa spui in SUA ca nu vrei sa se metiseze maghiarii nici macar in faca unei audiente conservatoare.
  In urma declaratie din Romania au aparut cele mai virulente atacuri in presa, politicienii s-au declarat ingrijorati, etc.

  Daca stau si analiez cele 2 declaratii, cea a lui Nicolas Sarkozy din 2008 si a lui Victor Orban din 2022 , mie mi se pare mai grava a lui Sarkozy pentru ca spune ca statul trebuie sa se foloseasca de constrangere, pe cand Orban nu spune asta, doar se da un fel de reprezentat al poporului maghiar si vorbeste in numele poporului, desi n-are mandat pentru asa ceva (una e sa castigi alegerile si alta e sa fii reprezentantul unu grup si sa vorbesti in numele lui).
  Vedem ca presa si politcienii progresisti au o atitudine asimetrica, in primul caz nici o vorbulita , in al doilea caz critici virulente.

 2. Cam slăbuț. Dacă propunea și încetarea acordării de ajutor către Ucraina și redirecționarea sa către Israel, mulțimea ar fi fost în delir. Iar lovitura de grație să fi fost sugestia creării unui șpriț de vaccinuri Euro-Americano-Asiatic, ca să ne vindecăm definitiv. În rest da, grift de nota 10. A atins toate punctele călduțe despre care îți e permis să vorbești acum ca să fii un rebel veritabil. Ropot de aplauze. Să curgă articolele cu poze și citate. Încă doi ani, avem încredere în plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate