sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEViktor Orbán: Clasa de mijloc a UE e în pericol să fie...

Viktor Orbán: Clasa de mijloc a UE e în pericol să fie distrusă din cauza acordului climatic propus de Comisia Europeană

Propunerea unui nou pachet climatic de către Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, numit Fit for 55, ucide clasa de mijloc europeană, a declarat premierul Viktor Orbán, joi, la sosirea sa la summitul de două zile al liderilor UE de la Bruxelles.

Premierul maghiar consideră că activitatea Comisiei și a lui Frans Timmermans ar crește prețurile la energie, ale căror semne sunt deja vizibile, iar planurile vor duce la creșteri suplimentare ale prețurilor.

„El (n.r. Timmermans) distruge clasa de mijloc, chiar dacă toată democrația europeană depinde de existența clasei de mijloc”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Democrația europeană este pusă în pericol de cei care ridică prețul electricității și gazului spre cer. Prin urmare, aceste planuri trebuie retrase și regândite”, a spus premierul maghiar.

Acesta a precizat că, în ciuda promisiunilor că toate statele membre vor primi o evaluare a impactului asupra modului în care propunerile Comisiei ar afecta fiecare stat membru, nu a fost efectuată nicio evaluare de impact. Nu a fost primit niciun raport și se dorește să se acționeze fără calcule, distrugând economia europeană.

„Acest lucru trebuie oprit”, a adăugat Orbán.

Prim-ministrul a vorbit și despre vânătoarea de vrăjitoare împotriva Poloniei, spunând că „adevărul este de partea polonezilor, iar noi îi vom sprijini”.

El a subliniat că niciuna dintre instituțiile Uniunii nu are nimic de-a face cu chestiuni care nu au fost sesizate Uniunii Europene de către parlamentele naționale, iar acestea ar trebui să fie tratate doar de constituțiile și instanțele naționale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Există o extindere ascunsă a puterilor din partea UE, care trebuie oprită. Polonezii au avut în sfârșit curajul să înceapă această bătălie. Locul nostru este lângă ei”, a adăugat Viktor Orbán.

Răspunzând la o întrebare, el a adăugat: „Nu este nevoie de sancțiuni împotriva Poloniei. Polonia este una dintre cele mai bune țări din Europa”, a mai spus primul ministru al Ungariei, potrivit Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE