sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Visul suprem al tuturor „specialiștilor” în sănătate publică, pus în...

VIDEO | Visul suprem al tuturor „specialiștilor” în sănătate publică, pus în aplicare de China comunistă: Lockdown total, milioane de oameni închiși în case, strigă la geamuri disperați. Copiii sunt luați de lângă părinți

De aproape o lună, peste 25 de milioane de oameni – locuitori ai Shanghai-ului – sunt închiși în case pentru a combate un nou focar de coronavirus, așa cum a anunțat R3media.

Situația a devenit dramatică, oamenii din Shanghai ajungând să țipe de la balcon, pentru a-și exprima disperarea sau, cei mai norocoși, au apucat să scrie ceva pe rețele de socializare.

Iată un video apărut în această săptămână, care a pretins că este din Shanghai și care nu a fost contrazis de oficialii chinezi.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Un american care locuiește în Shanghai a scris pe Twitter că singura cale prin care poate face rost de mâncare este să comande, dar că sunt zile în care pur și simplu, nu vine nimeni.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Altul, un colaborator al BBC, a scris că a primit din partea guvernului chinez opt kilograme de legume. Fără lapte, fără ouă, fără apă.

În scene desprinse din distopiile orweliene, chinezii care au neșansa să fie depistați „pozitiv” la teste sunt îndesați în dube de către persoane îmbrăcate în costume speciale. Unii dintre aceștia poartă arme.

Ca și cum asta nu ar fi suficient, există numeroase rapoarte care pretind că dacă sunt depistați „pozitiv”, copiii sunt separați de părinți.

Conform presei de la Beijing, părinții pot fi alături de copii doar dacă și adulții sunt „pozitivi”. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu copii care plâng și țipă după părinții lor, din secția de pediatrie a centrelor unde sunt duși cei infectați.

Reamintim că astfel de soluții au fost propuse și de experții în sănătate publică din România, printre care Octavian Jurma sau Răzvan Cherecheș.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE