ACTUALITATEVIDEO| Șeful CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, se declară împotriva vaccinării obligatorii

VIDEO| Șeful CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, se declară împotriva vaccinării obligatorii

Președintele CNCAV, Dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat că vaccinarea obligatorie nu este o soluție în acest moment. El a spus că la baza procesului trebuie să fie dorința persoanei.

„Obiectivul nostru nu este să creștem prin orice mijloc numărul persoanelor care se vaccinează. Este important ca la baza deciziei să rămână până la urmă dorința persoanei care se vaccinează în baza informațiilor pe care le are. Ține foarte mult de percepția societății asupra unei măsuri de acest gen. Nu cred că suntem pregătiți ca societate să înțelegem acest tip de abordare, însă, în momentul de față consider că vaccinarea nu poate fi obligatorie și asta este părerea mea personală”, a spus Gheorghiță.

Acesta este de părere că fiecare trebuie să fie responsabil în fața deciziei pe care o ia.

„Dacă eu mă îmbolnăvesc și voi îmbolnăvi, la rândul meu, chiar cu neștiință, alte persoane, care vor avea o evoluție nefavorabilă… (…) Tendința pe alocuri este să încercăm să facem tot ce e posibil să ocolim măsurile care au ca rol important prevenirea îmbolnăvirilor: fie la intrarea în țară prezentăm adeverințe false, fie ocolim aceste măsuri cu caracter restrictiv și așa mai departe”, a mai spus Gheorghiță.

Președintele CNCAV a mai spus că toate aceste măsuri au fost gândite să protejeze sănătatea oamenilor și să scadă numărul celor care se îmbolnăvesc grav și ajung la spital.

„Dacă înțelegem lucrurile acestea este evident că este un pas înainte. Însă în momentul de față nu consider că vaccinarea obligatorie este o soluție. (Dacă nu înțelegem – n.r.), atunci o să plătim cu toții aceste consecințe”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Ghiță,te-au apucat remușcările,bă cam târziu pentru tine tot pârnaia te paște rujatule.spune-ne și nouă cate clanțe ai lins ca să avansezi așa de fulminant,oi fi vreun geniu și nu știm noi?și nu te mai da cu ruj pe buze că uitam de post și intrăm în păcat pentru tine,frumoaso !

  2. LA PUSCARIE PENTRU GENOCID RE-TARDULE! CE LEGATURA AI CA SI GRAD CU ADEVARATII PATRIOTI CARE AU PURTAT RAZBOAIE PENTRU APARAREA ROMANILOR SI ROMANIEI? NU ESTI NISI SOLDAT NICI MEDIC. ESTI UN JEG ANTI-ROMAN NAIMIT SAU SANTAJAT DE STRAINI IMPOTRIVA NOASTRA. HAI SIKTIR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT