duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un șoricel este filmat mâncând dintr-un ou Kinder în Auchan...

VIDEO | Un șoricel este filmat mâncând dintr-un ou Kinder în Auchan Cluj

Un client a filmat cum un șoricel mânca dintr-un ou de ciocolată pe un raft din hypermarket-ul Auchan din Cluj Napoca, informează știridecluj.

„Fiica mea mi-a atras atenția că pe raft este un șoricel care mănâncă ciocolată. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat cel care a surprins insolita scenă.

Compania a fost amendată cu 12.000 de lei.

Reprezentanții hypermarketului spun că deratizarea se realizează săptămânal, iar incidentul este unul izolat. În plus, spun ei, au fost luate toate măsurile necesare pentru a elimina eventualele riscuri care i-ar putea privi pe clienți.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, spun oficialii companiei într-un comunicat.

Reamintim că un incident asemănător, cu șobolani mâncând dintr-o pâine,  s-a petrecut într-un magazin Mega Image din Sectorul 1 din București.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate