joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un șofer de camion pro-viață a fost agresat cu brutalitate,...

VIDEO | Un șofer de camion pro-viață a fost agresat cu brutalitate, la Varșovia. Șansa lui a fost camera de filmat, care a înregistrat incidentul

Un șofer de camion pro-viață a fost supus unei agresiuni fizice de către un atacator necunoscut în imagini tulburătoare surprinse de camerele de filmat în zona rezidențială Wilanów din Varșovia, miercuri.

Înregistrările îl arată pe șofer care primește un apel telefonic în camionul său când un obiect este aruncat în geamul ușii din partea șoferului. Atacatorul său a deschis apoi ușa mașinii și l-a agresat.

În timp ce șoferul a încercat să se apere, atacatorul poate fi văzut trântind ușa cu putere de mai multe ori înainte de a fugi de la fața locului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit Fundației Pro-Right to Life, conținutul care a fost afișat pe camion a criticat distribuirea ilegală de pastile pentru avort. Poliția a fost sesizată cu privire la incident și îl caută încă pe atacator, iar până la acest moment nu au fost efectuate arestări.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acesta nu este primul atac asupra unui camion pro-viață care a avut loc, recent, la Varșovia. În noiembrie 2021, fundația a informat despre un atac asupra unuia dintre voluntarii lor care conducea o mașină. Șoferul a fost lovit cu un lanț în centrul orașului.

Mai demult, un activist LGBT sub numele de „Margot” a vandalizat alte camioane ale unor șoferi care erau pro-viață. Incidentul a atras atenția pe scară largă, deoarece activiștii LGBT atacaseră membrii fundației.

În filmările unuia dintre atacuri, s-a arătat că voluntarii pro-viață au fost atacați cu brutalitate de către activiști, „Margot” fiind unul dintre cei mai violenți atacatori, conform Remix News.

Citește și: Biserica Evanghelică din Germania se concentrează pe LGBT+, mediu, diversitate, migrație și climă. Instituția organizează un pelerinaj pentru ideologia de gen

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Săraca Margot, a trădat-o testosteronul din sistem și a făcut o criză de furie pur bărbătească, fiindcă, deși primise garanții de la oficialii europeni cum că putea să nască, fericitul eveniment se tot lăsa așteptat. Ca să vezi ce porcărie, progresiștii de la butoanele Europei au atâta putere încât să-l bage la bașcă pe orice om normal care ar fi făcut-o „pârțar” pe Margot, în schimb se dovedesc absolut impotenți atunci când e vorba s-o lase gravidă pe această culme a creației. Să ne mai mirăm, apoi, că amărâta de Margot se repede să atace lumea pe stradă… După cum ar spune progresiștii americani care apără BLM: „Ce dacă a dat foc orașului? A fost un atac de furie îndreptățită!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE