marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Un român cu Dacia Spring nu a mai putut să-și...

VIDEO | Un român cu Dacia Spring nu a mai putut să-și încarce mașina electrică după ce a trecut cu roata printr-o baltă

Pățania unui proprietar de Dacia Spring. Nu a putut încărca mașina după ce a trecut printr-o baltă – VIDEO

Un proprietar de Dacia Spring nu a mai putut să își încarce mașina. Acest lucru a survenit după ce a trecut cu viteză printr-o baltă, anunță Promotor.

Dacia Spring este cel mai popular automobil electric din România. În primele 10 luni ale acestui an, mica mașină electrică de la Dacia s-a vândut mai bine decât oricare altă mașină electrică.

Este o alternativă bună pentru oraș mulțumită dimensiunilor compacte. Nu este cea mai performantă mașină din lume cu puterea sa de 45 de cai, dar oferă mobilitate electrică accesibilă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Proprietarul mașinii a spus care a fost problema cu care s-a confruntat. Astfel, după ce a trecut cu viteză printr-o baltă, pe ecranul de bord i-a fost afișată o eroare referitoare la încărcarea mașinii. Aceasta a afișat intermitent mesajul „Încărcare baterie imposibilă”.

Bărbatul a deschis și capota mașinii pentru a vedea ce se întâmplă. El a descoperit că întregul compartiment motor era acoperit cu apă. Toate cablurile și conexiunile electrice erau ude. Acest lucru a cauzat imposibilitatea de încărcare a bateriei, punând mașina într-o stare de avarie.

Evenimentul neplăcut a survenit după ce a trecut cu viteză printr-o baltă. Din cauza trecerii cu viteză prin apă, componentele electrice aflate în compartimentul motor au fost împroșcate cu apă, iar acest lucru l-a lăsat fără posibilitatea de a încărca mașina.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca BALTA e un element conspirationist care submineaza bunele intentii electrice ale guvernelor globaliste! BALTA!!!! Sa iti fie rusine si sa te usuce soarele cat mai repede! Pentru a preaintampina aceasta problema sugerez posesorilor de șpring sa ude zilnic cu apa motorul. Conform principiului “CUI PE CUI SE SCOATE” . Odata familiarizat cu apa , motorul nu va mai avea probleme cand va trece printr-o balta “cat de mica”. Haha….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE