ACTUALITATEVIDEO | Un comentator german a explodat, în direct, la celebrul post...

VIDEO | Un comentator german a explodat, în direct, la celebrul post Eurosport: SIDA a dispărut. Cancerul de orice fel a fost eradicat, nu mai există decât corona

Un comentator german al postului de televiziune pan-european, Eurosport, a explodat într-o critică la adresa felului în care se raportează lumea sportului și societatea, în general, față de coronavirus.

Totul a plecat de la ceremonia de premiere a medaliatelor de la proba de triplu salt, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mai precis, de la faptul că sportivele și-au agățat singure medalia de gât, fiind mascate pe podium, deși se aflau în aer liber pe un stadion fără spectatori.

„Pe vremuri, medalia le era pusă sportivilor în jurul gâtului. Acum, trebuie s-o faci singur. Așa e în vremurile coronei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Există doar o singură boală pe lume: covid. Toate celelalte s-au stins, nu mai există. SIDA a dispărut, gripa a fost eradicată. Cancerul de toate felurile nu mai există. Există doar Covid.

Dar cum rămâne cu cele aproximativ 130 de milioane de morți de foame, din cauza măsurilor luate pentru combaterea covid la nivel global ? Nu e un rezultat prea bun.

E păcat că atleții trebuie să poarte mască în aceste momente. Cu distanța dintre ei și aerul curat, n-are niciun sens.

Știm asta, dar încă nu s-a prins lumea”, a spus comentatorul german.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...