marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un angajat al Twitter a recunoscut că platforma nu crede...

VIDEO | Un angajat al Twitter a recunoscut că platforma nu crede în libertatea de exprimare și cenzurează NUMAI opiniile de dreapta, angajații fiind comuniști

Un inginer important de la Twitter a recunoscut că gigantul social-media nu crede în libertatea de exprimare și că cenzurează, cu regularitate, persoanele și conturile conservatoare.

Siru Murugesan a fost înregistrat cu camera ascunsă în timp ce spunea că organizația este de stânga, angajații sunt „comuniști” și că îl „urăsc, urăsc, urăsc” pe Elon Musk, investitorul care negociază achiziția Twitter, scrie Daily Mail.

Inginerul a admis, printre altele, că Twitter este atât de stângistă încât a început să-l transforme și pe el în acest sens.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Comentariile sale vin pe fondul unei furtuni apărute la Twitter, deoarece personalul se teme că se vor confrunta cu concedierea sau că vor fi opriți să cenzureze anumite conținuturi atunci când miliardarul Tesla preia controlul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Musk a promis că va transforma platforma într-un spațiu sigur pentru ca utilizatorii să posteze ceea ce doresc, precum și că „învinge roboții de spam” și va „autentifica toți oamenii”.

Între timp, el a alimentat speculațiile că ar putea căuta să negocieze să plătească mai mic pentru gigantul rețelelor de socializare, afirmând la o conferință de la Miami că un acord la un preț mai mic nu ar fi „de exclus”.

Murugesan a fost filmat de o jurnalistă de la Project Veritas, entitate media de dreapta, specializată în obținerea de mărturii cu camera ascunsă de la persoane care lucrează în Big Tech sau Big Farma.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate