luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Tulburător! Un tânăr din Belgia este forțat să îngenuncheze și...

VIDEO | Tulburător! Un tânăr din Belgia este forțat să îngenuncheze și să sărute picioarele unor colegi cu origini sudice, după care e bătut cu bestialitate | Reacții puternice în toată Europa și din partea lui Elon Musk

Imaginile virale cu un adolescent belgian bătut cu sălbăticie de o bandă și forțat să sărute picioarele atacatorilor săi au provocat o reacție puternică din partea parlamentarilor care se opun imigrației în masă și sunt în favoarea unei legi și ordini mai stricte, conform Remix News.

Videoclipul tulburător, difuzat joi pe rețelele de socializare, arată un adolescent fără apărare umilit și mutilat de mai mulți. Victimei i se ordonă să îngenuncheze în fața agresorilor după care i se pun picioarele în fața gurii și i se spune: „Sărută!”

Victima se conformează și sărută picioarele mai multor atacatori, după care e lovită cu pumnii și cu picioarele în cap în timp ce stă întinsă pe jos.

Potrivit ziarului olandez Brabants Dagblad, incidentul a avut loc la o sală de sport din municipalitatea belgiană Zelzate, aproape de granița cu Olanda. Se înțelege că filmarea a fost făcută vinerea trecută, 11 august.

„Este vorba de o victimă minoră. Suspecții par să fie, de asemenea, colegi”, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de poliție Puyenbroeck pentru presa locală.

„Am văzut imaginile aseară”, au spus ei joi. „Bănuim că îi vom identifica rapid pe tinerii suspecți”, a adăugat acesta.

Videoclipul a provocat o reacție puternică din partea politicienilor locali și a comunității conservatoare din întreaga Europă.

„Luăm asta foarte în serios. Este îngrozitor ce se vedem în acele imagini. Condamn acest tip de comportament cu fiecare fibră din corpul meu”, a declarat Brent Meuleman, primarul orașului Zelzate și membru al partidului socialist Vooruit.

„Părinții victimei m-au contactat aseară pentru a raporta incidentul. Poliția a investigat toată ziua. Sper că acești tipi sunt identificați și se va face dreptate victimei”, a adăugat el.

Alți politicieni și comentatori au fost mai înverșunați cu privire la circumstanțele mai ample din jurul atacului, susținând că acesta a indicat dovezi ale deteriorării legii și ordinii și eșecul de integrare în societatea occidentală a unor cetățeni din alte zone, după mai mulți  ani de imigrație în masă.

Tom Van Grieken, liderul partidului naționalist Vlaams Belang din Belgia, a numit scenele „dezgustătoare” și și-a întrebat susținătorii: „Este cu adevărat societatea în care doriți să trăiți? E timpul pentru lege și ordine. E timpul pentru Vlaams Belang!”

Jens De Pauw, secretarul partidului Vlaams Belang din orașul-port Gent, a susținut că videoclipul este o dovadă a „îmbogățirii culturale” care provoacă „degenerare” și a cerut partidului socialist PvdA, care co-guvernează în municipalitate alături de Vooruit, să condamne atacul.

„Acest tânăr flamand este bătut, umilit și forțat să sărute picioarele acestor atacatori imigranți… Cum credeți că se va termina asta? Treziți-vă”, a comentat avocatul și activistul francez Pierre Gentillet.

„Imigranții marocani umilesc și forțează un băiat belgian să le sărute picioarele. Se pare că „multiculturalismul” nu merge destul de bine în Europa”, a adăugat scriitorul francez Emmanuel Rincon, fondatorul Consultanței politice Regionale Renaissance.

Videoclipul a fost acum vizionat pe X de peste 260.000 de ori, chiar și miliardarul american și proprietarul platformei de socializare, Elon Musk, comentând filmarea cu un simplu: „!”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. ” Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine. ”

    -se aplica si in relatie cu militarii staini,
    americani si restu!

  2. Cum adica “origini sudice” ? Poate vreti sa spuneti negri, de culoare, africani, marocani, magrebieni! Ce tot o dati la intors ca la Ploiesti?

  3. Așa le trebuie, dacă i-au primit și un ii trimit înapoi. Și în România văd din ce în ce mai mulți migranți din Africa și Asia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate