marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Tucker Carlson, despre Donald Trump: Este singurul tip care are,...

VIDEO | Tucker Carlson, despre Donald Trump: Este singurul tip care are, de fapt, o șansă de a deveni președinte

Tucker Carlson, celebrul prezentator care a plecat de la Fox News și are acum propria emisiune pe Twitter, îi ia apărarea lui Donald Trump și îl acuză pe președintele Joe Biden de persecutarea rivalului său politic, potrivit EVZ.

„Orice altceva ați spune despre el, Trump este singurul tip care are de fapt o șansă de a deveni președinte și care se disociază de agenda de război inutilă de lungă durată a Washingtonului. Și pentru asta, pentru acest unic fapt, ei încearcă să îl elimine pe Trump, înainte ca voi să puteți vota pentru el“, a spus Tucker Carlson în emisiunea sa de pe rețeaua lui Elon Musk, „Tucker on Twitter”.

Totuși, Tucker Carlson, a spus despre Donald Trump că este „un om cu defecte”, dar a adăugat că „păcatele sale sunt minore în comparație cu cele ale persecutorilor săi”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Ieri, pentru prima dată în istoria Statelor Unite ale Americii, un fost președinte, în speță Donald Trump, s-a predat autorităților la tribunalul federal din Miami unde apus sub acuzare și a fost arestat. Acesta a fost eliberat ulterior, după ce a pledat nevinovat. Judecătorul i-a impus lui Trump să nu ia contact cu fostul său consilier Walt Nauta, care a ajuns la tribunal altărui de el.

Tucker Carlson a mai vorbit în cel de-al doilea episod al talk show-ului său despre preocuparea excesivă a biroului FBI pentru cazul „6 ianuarie” (n.r. asaltul Capitoliului din anul 2021) în detrimentul problemelor acute referitoare la abuzul copiilor pe Instagram.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate